@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.01.2012

Eurovision'a Can Bonomo gidiyor!

Bu yılki 57. Eurovision Şarkı Yarışması'na Can Bonomo gidiyor. Bonomo, yarışma için özel bir şarkı besteleyecek.

TRT bu yılki Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi Can Bonomo'nun temsil etmesine karar verdi. Bonomo Eurovision'a özel bir şarkı besteleyecek.

Eurovision'a Can Bonomo gidiyor!

Daha önce Eurovision için Kıraç, Atiye, Sıla ve Hande Yener'in adı geçmişti. TRT yönetimi Eurovision için son dönemde özellikle klipleriyle adından söz ettiren Can Bonomo'yu seçti.

57. Eurovision Şarkı Yarışması, 22-26 Mayıs 2012 tarihlerinde Azerbaycan’da yapılacak. Birinci yarı final 22 Mayıs'ta, ikinci yarı final 24 Mayıs'ta ve son olarak final de 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Can Bonomo kimdir?
İzmir'de doğup büyüyen Can Bonomo, müziğe 8 yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. Müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak atıldı.

Bilgi Üniversitesi'nde Sinema-Televizyon Bölümü'nde okuyan Bonomo, üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101'de radyoculuk yaptı. Daha sonra, televizyona geçerek Number One TV ve MTV'de televizyon programları hazırladı. Televizyonculuk kariyeri süresince çeşitli reklamlarda rol aldı.

Müzisyenlik kariyeri, Irwin Welsh'in Porno adlı kitabının ilk yaprağına sardığı demosunu Can Saban'a gönderdiğinde yeni bir boyut kazandı. Lise ve üniversite yıllarında amatör müzik gruplarıyla İzmir ve İstanbul'da birçok konser veren Bonomo, Ocak 2011'de Can Saban'ın yapımcılığı ile ilk albümü "Meczup"u yayınladı.

Can Bonomo'nun "Meczup" klibini izlemek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER