Pudra.com 27.05.2011

Freshtival 28 Mayıs Cumartesi Küçükçiflik Park’ta!

28 Mayıs Cumartesi (yarın) yapılacak Türkiye’nin en taze müzik ve sanat festivali Freshtival'de müzikle sanat iç içe olacak.

Türkiye’nin en taze müzik ve sanat festivali Freshtival Cumartesi günü yapılacak!

Freshtival 28 Mayıs Cumartesi Küçükçiflik Park’ta!

Müzik dünyasının farklı tarzlarıyla dikkat çeken yerli ve yabancı isimleri, gündüz saatlerinden itibaren Türkiye’nin en “taze” müzik ve sanat festivali Freshtival’da sahne alacak.

Ayrıca, Freshtival katılımcılarını sanat ve yaratıcı işlerle dolu farklı deneyimleri yaşama fırsatı bekliyor. 28 Mayıs 2011 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Freshtival’da, dans ve house müziğin ilk dönem öncülerinden kabul edilen, efsanevi İngiliz elektronika ikilisi Leftfield’ın yanısıra, soul müziği günümüze taşıyan enerjik melodileriyle Noisettes, hareketli sahne performansları ve etnik müziği elektronikayla birleştiren tarzlarıyla dikkat çeken İspanyol grup Crystal Fighters sahne alacak.

Türkiye’den “Meczup” ile çok kısa sürede on binlere varan bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Can Bonomo, indie, elektro ve disko türlerini bir arada harmanlayan Türk grubu Bon Mod ve Music Factory 2010’un genç yıldızlarından Bils, Hank Punky, DJ TNT ve Klang & Jager da performans sergileyecek.

Kapılarını 14:00’den itibaren açacak olan Freshtival’de yine müzikle sanat iç içe olacak. Sanatın çeşitli dallarından taze ve yaratıcı dokunuşlar içeren Freshtival konsepti geçen senelerde olduğu gibi Türkiye’deki diğer festivallerden ayrışacak.

Miller tarafından Pozitif ve İKSV’nin işbirliğiyle düzenlenen “Freshtival”ın biletlerini, www.biletix.com’dan temin edebilirsiniz.

Freshtival
28 Mayıs 2011 Cumartesi
Maçka Küçükçiflik Park


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER