Pudra.com 28.04.2011

Ghetto'da Latin Haftasonu

Ghetto, 6-7 Mayıs'ta latin müziğin ustalarını ağırlıyor. Jozi Levi ile Brezilya müziğini dinleyecek, Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars ekibi Küba müzikleri ile dans etmeye doyamayacaksınız.

Brezilya müziğinin Türkiye'deki ustası Jozi Levi’nin, 2008 yılında yetenekli müzisyen arkadaşları ile bir araya gelerek kurmuş olduğu “Jozi Levi Brazil Project” tekrar bizlerle birlikte olacak.

Ghetto'da Latin Haftasonu

Samba, Pagode, Bossa Nova, Baiaove genel anlamda MPB tarzlarında Brezilya müziği ve ritmlerinden oluşan geniş bir repertuarla sahne alacak olan grup, bize benzersiz bir gece yaşatacak. Enerjisi ve keyifli müziğiyle GHETTO misafirlerinin gönlünde her zaman farklı bir yeri olan Jozi Levi Brazil Project’i kaçırmayın.

Etkinlik: Jozi Levi Brazil Project
Tarih: 6 Mayıs, Cuma
Saat: 22:30
Ücret: 25 TL
www.jozilevi.com
Bilet satın almak için:www.biletix.com


Her zamanki gibi sizi neşeli ve hayat dolu insanların dünyasına davet eden, GHETTO takviminin en vazgeçilmez programı Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, devamlı olarak yenilenen hareketli repertuarıyla latin müzik ve dans severlerin heyecanla beklediği programda latin müziğinin sevilen parçalarının yorumlanmasına ek olarak, bestesi ve sözleri Ayhan Sicimoğlu’na ait olan Türkçe latin parçalar da yer alıyor. Latin müziği ve dans etmeyi seviyorsanız bu konseri kaçırmayın.

Etkinlik: Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars
Tarih: 7 Mayıs, Cumartesi
Saat: 23:00
Ücret: 30 TL – 35 TL, 80 TL (Yemekli)
www.sicimoglu.com
Bilet satın almak için:www.biletix.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER