pudra.com 13.01.2010

Ghetto Ocak konserleri

Beyoğlu’nun keyifli gece kulüplerinden Ghetto’nun Ocak programından mutlaka kendinize uygun bir konser yakalayabilirsiniz.

Gevende

Ghetto Ocak konserleri
14 Ocak Perşembe
Saat: 22:00
Ücret: 20 TL-15 TL

Türkiye müzik piyasasına yeni bir soluk getiren Gevende’nin sınırları olmayan müziği, basit öğeler içeren parçaları bir süre sonra inanılmaz eğlenceli bir performansa dönüşüyor. Yurtdışında ciddi bir takipçi kitlesi olan grup, çaldığı pek çok festival sırasında tanıştığı yabancı müzisyenlerle de ortak projeler yürütüyor.

Gevende’nin müzikal duruşu gittiği her yerle, dokunduğu her kültürle şekillenirken ortaya herkesin yakınlık kuracağı bir müzikal ziyafet çıkıyor. Şarkılarında hiçbir yere ait olmayan, doğaçlama bir dil kullanan grubun “hiçbiryerin dili”nde siz de mutlaka kendi dünyanıza dair bir şeyler bulacaksınız.

Meyhane’de Müslüm Gürses
15 Ocak Cuma
Saat: 22:30
Ücret: Masa 60 TL-Ayakta 30 TL

Popüler müziğin en çok takip edilen isimlerinden Müslüm Gürses; alaturka şarkıları kendine has vokal performansı ile yorumlayacağı ve son yıllarda yayınlanan ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ ve ‘Sandık’ albümlerinden şarkılarını seslendireceği özel bir konser projesi için GHETTO’da.

Meyhane geleneğinin modern bir atmosferde yeniden yaşatılacağı gecede; samimi ve doğal melodiler eğlence hasretini giderecek ve herkes bu meyhanede kendinden bir parça bulacak. Türkiye’nin en ilginç müzik adamlarından Müslüm Gürses GHETTO’ya özel gerçekleştireceği “Meyhane” konseptiyle 15 Ocak Cuma gecesi çok farklı bir performansa imza atacak.

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars feat. Lenia Diaz (Cuba)
16 Ocak Cumartesi
Saat: 22:30
Ücret: 35 TL-25 TL

2009’u henüz geride bırakmışken, geçmiş yıldan 2010’a kalan en güzel olaylardan biri şüphesiz Ayhan Sicimoğlu ve grubu Latin All Stars’ın performanslarına Ocak ayı itibariyle yine tam gaz devam ediyor olması. Sadece perküsyon ustası olması dışında bir araya getirdiği birbirinden yetenekli müzisyenlerle inanılmaz bir disiplin içinde sundukları müziğin kalitesi şüphe götürmez.

Tüm sahne performansı boyunca bir dakika bile dikkatinizi dağıtamayacak kadar çekici, esprili, kıvrak şarkılarıyla kanınızı kaynatan Sicimoğlu formülünü merak etmekten öteye geçin. Bir de buna her ay repertuara katılan yepyeni parçaları ekleyin. Üstelik son bir yıldır konuk olduğu gecelerde Küba havası estiren, sesi ve fiziği ile büyüleyen şarkıcı Lenia Diaz 2010 yılının ilk süprizi! Dahasına da hazırlıklı olun!

Orhan Osman ve Turkophony All Stars

20 Ocak Çarşamba
Saat: 22:30
Ücret: 25 TL

Orhan Osman; virtiöz müzisyenlerle sürdürdüğü Turkophony All Stars projesinin Amerikalı konuklarıyla Ghetto’da
Kendine has tekniği ve müzikal fikirleriyle takdir toplayan Orhan Osman, dünyaca ünlü virtüözlerle Anadolu esintileri taşıyan bestelerini yorumladığı Turkophony projesinin yeni adımıyla Ghetto’da. Geçtiğimiz sene efsane davulcu Dave Weckl ile Ghettoist’lerin tanık olduğu en muhteşem konserlerden birini veren Osman, Aralık ayında Trilok Gurtu ile başladığı Turkophony All Stars projesine Ocak’ta Amerikalı dört usta müzisyenle devam ediyor.

Bas gitarda emprovize müziğin en önemli elektrik basçılarından Kai Eckhardt, davulda günümüzün seçkin funk davulcuları arasında ilk sırayı alan Sean Rickman ve elektro gitarda Chris Paul Robinson’ın eşlik edeceği Orhan Osman, sahnesinde ses mühendisi Dennis Moddy’yi de ağırlayacak ve Çarşamba gecesi kalbimizin fethedilmeyen köşesi kalmayacak. Bu özel performans, SNS International’ın katkılarıyla 20 Ocak’ta Ghetto'da.

Kavela “Guest & Friends”
21 Ocak Perşembe 2010
Saat: 22:30
Ücret: 20 TL – 15 TL

Türkiye’nin genç nesil müzisyenlerinden oluşan Kavela; 80’lerden bu güne sevilen şarkıların başarılı yorumlarıyla adından sıkça söz ettirdi. 2009 yılının ilk yarısında kurulan grup, gitarist Bilal Karaman önderliğinde başladığı çalışmalara Istanbul’un gözde gece kulüplerinde devam ediyor.

Grubun solisti Gaye Biçer birçok ünlü isme back vokal yapıyor ve ilerleyen yıllarda adından çokça söz ettireceğe benziyor.
Kavela GHETTO sahnesine büyük bir ekiple ve sürpriz konuklarla çıkacak. Soul-Funk-Disko Pop türlerinden oluşan repertuvarları umarız nasıl bir gece geçireceğiniz hakkında fikir verebilir; George Benson 'Give Me The Night', Beyonce 'Survivor', Jill Scott 'Golden', Stevie Wonder 'I Wish', Duffy 'Mercy'.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER