pudra.com 22.02.2010

Haydut'un konserleri Şubat'ta da devam ediyor!

"2009 Yılının En İyi Dizi Müziği" dalında ödül alan Haydut, izleyenleri kendisine hayran bırakıyor.

Haydut' konserleri Şubat ayında da tüm hızıyla devam ediyor. Haydut, tüm konserlerinde "Olsun Varsın" albümündeki sevilen parçalarının yanı sıra, Barış Manço, Yeni Türkü, MFÖ, Erkin Koray gibi isimlerin şarkılarını da kendine has yorumları ile çalıyor ve dinleyenlere keyifli saatler yaşatıyor.

Haydut'un konserleri Şubat'ta da devam ediyor!

Haydut grubu; Volkan Akmehmet (vokal-gitar), İnanç Şanver (gitar – geri vokal), Özcan Karanfil (Gitar) ve Sancak Şahin (Bas Gitar)’den oluşuyor. 2000’li yılların başlarında müzikle profesyonel olarak ilgilenmeye başlayan grup üyeleri birçok önemli kulüp ve üniversite konserlerinde sahne aldılar. 2008 yılında J.A Müzik çatısı altında ilk solo albümleri “Olsun Varsın” ile müzikseverlere merhaba diyen Haydut, 12 muhteşem parçadan oluşan bu albümle Türk rock müziği kulvarına farklı bir bakış, farklı bir keyif getiriyor.

Prodüktörlüğü Önder Bilge tarafından yapılan albümün kayıt ve mix’leri Sound İstanbul’ da Burak Karaca tarafından gerçekleştirildi. Mastering işlemleri Londra, İngiltere’de Jungle Group Studios’ da tamamlandı. Haydut’a kayıtlar sırasında davulda Can Güngör eşlik etti. Albümde tüm söz müzikler Volkan Akmehmet ve İnanç Şanver’e, düzenlemeler ise Haydut’a ait.





20 Şubat 2010 Cumartesi / İstanbul Mask Bar
26 Şubat 2010 Cuma / Bursa Resimli Bar
27 Şubat 2010 Cumartesi / Gönen Sanat Cafe Bar



www.birgruphaydut.com
http://birgruphaydut.blogspot.com/
www.myspace.com/birgruphaydut






2009 Yılının En İyi Dizi Müziği : Haydut - Kendin Ol Yeter
Pal FM'in düzenlediği ve "2009 Yılının En İyileri" adlı halka açık oylamada bir çok aday arasından "2009 Yılının En İyi Dizi Müziği" kategorisinde birinciliği elde eden Haydut' a, İstanbul Valisi Muammer Güler tarafından ödülü takdim edildi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER