pudra.com 16.03.2010

İş Sanat’ta Çaykovski ziyafeti…

İş Sanat, 28 Mart Pazar gecesi Rusya Ulusal Orkestrası’nı ağırlayacak.

İş Sanat, 28 Mart Pazar gecesi Rusya Ulusal Orkestrası’na Çaykovski eserlerini çalacakları konserde ev sahipliği yapacak. Orkestrayı, aynı zamanda olağanüstü bir piyanist olarak tanınan Mikhail Pletnev yönetirken konserin genç solisti Nicola Benedetti müthiş keman yorumuyla sahne alacak.

İş Sanat’ta Çaykovski ziyafeti…


Özellikle Rahmaninov kayıtları en iyilerden kabul edilen ve birlikte konser vermedik büyük şef ve orkestra bırakmayan ünlü piyanist Mikhail Pletnev, 1990’da kurduğu ve ülkesinin ilk bağımsız müzik topluluğu olan Rusya Ulusal Orkestrası’yla ne kadar iyi bir şef olabildiğini de kanıtladı ve topluluğunu Rusya’nın saygın müzik elçileri haline getirdi.




Klasik müzik dünyasının yeni yıldızlarından birisi olarak gösterilen İskoç Nicola Benedetti, 2004’te daha 16 yaşındayken BBC tarafından “Yılın Genç Müzisyeni” seçildi. Bu unvana layık görülen ilk İskoç kemancı olan Benedetti, genç yaşına rağmen dünyanın önemli toplulukları ve şefleriyle çalıştı. Eleştirmenleri hayran bırakan albümlerinden ilki onu şöhrete taşıdı; ikincisi bir numaraya çıkıp ödüller aldı; sonuncusu da John Tavener’ın yeni bir bestesini dinleyiciyle buluşturdu.


Benedetti’yi Çaykovski’nin zarif Keman Konçertosu’nda dinlerken müziği kendi evreniyle birleştiren genç bir virtüözle tanışacaksınız.





Konser programı:
P.I. Çaykovski
Re Majör Keman Konçertosu, Op. 35
5. Senfoni, Mi minör, Op. 64

www.issanat.com.tr

Konser tarihi: 28 Mart Pazar, 20.00
Adres: İş Sanat / İş Kuleler – Levent
Satış noktaları: Ana Gişe - 0212 316 10 83

Biletix – 0216 556 98 00
www.biletix.com

Bilet Fiyatları: 1. KADEME: 65 TL / 2. KADEME: 55 TL / 3. KADEME: 45 TL / İNDİRİMLİ: 40 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER