Pudra.com 22.05.2012

İstanbul Lezzet Festivali 5 Haziran'da başlıyor!

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan geleneksel İstanbul Lezzet Festivali, lezzetin en iyilerini, 5 Haziran Salı gecesi Alzheimer Derneği yararına Kemer Golf & Country Club’da bir araya getiriyor.

İstanbul’un Dünya Kulübü, Kemer Golf & Country Club, 5 Haziran’da Türkiye’nin en iyi restoranlarını, beş yıldızlı otellerini, barlarını, pastanelerini, cafelerini ve yiyecek içecek firmalarını "7. İstanbul Lezzet Festivali"nde buluşturuyor.

İstanbul Lezzet Festivali 5 Haziran'da başlıyor!

İstanbul’un en iyi mekanlarının ve firmalarının yiyecek-içecek sunumlarını yapacakları, en lezzetli tatlarını konuklarıyla paylaşacakları festivale yaklaşık 2 bin kişinin katılması bekleniyor. Gelirinin Alzheimer Derneği’ne bırakılacağı festival gecesinde 1960’ların efsane şarkıcıları Frank Sinatra ve Dean Martin’i aynı sahnede buluşturan, Broadway’in ünlü show grubu "The Rat Pack Tribüte Show" ve Marliyn Monroe yer alacak. Bu özel show grubu, şarkıları ve danslarıyla misafirleri hem fiziksel hem de ses benzerlikleriyle yıllar öncesine götürecek.

Bu unutulmayacak gecede, katılımcılar bir yandan Türk ve Dünya mutfaklarından çeşitli lezzetleri tadıp bir yandan da muhteşem konserler ile canlı müzik keyfini yaşayacak ve de Alzheimer Derneği’ne destek olacaklar. İLF biletleri KG&CC, Alzheimer Derneği ve Biletix’ten alınabilir.
biletix.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER