@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.08.2012

Jethro Tull'ın beyni Ian Anderson 10 Eylül'de İstanbul'da!

Jethro Tull’ın beyni Ian Anderson ve arkadaşları, 10 Eylül Pazartesi akşamı Maçka Küçükçiftlik Parkı'nda sahneye çıkıyor. Konserde "Thick As A Brick" adlı 44 dakikalık şarkı 1972 yılından beri ilk kez canlı olarak çalınacak.

İngiltere’nin dünya müziğine en büyük armağanlarından biri olarak kabul edilen Jethro Tull’ın müzik tarihine en büyük armağanlarından biri "Thick As A Brick" olarak kabul ediliyor. 1972 yılında yayınlanan ve 44 dakikalık tek bir şarkıdan oluşan "Thick As A Brick" albümü bugün hala dünya progressive rock tarihinin en önemli albümlerinden biri.

Jethro Tull'ın beyni Ian Anderson 10 Eylül'de İstanbul'da!

Ian Anderson'ın kendi şiirinden yola çıkarak yazdığı "Thick As A Brick"te Gerald Bostock adındaki hayali bir çocuğun büyümenin zorluklarına ilişkin duyguları anlatılıyor. Gerald Bostock 40 yıl sonra yeniden ortaya çıkarak "Thick As A Brick Pt.2 – What Happened to Gerald Bostock" ismiyle yayınlandı. Jethro Tull’ın beyni Ian Anderson ve arkadaşlarının 10 Eylül Pazartesi akşamı Maçka Küçükçiftlik Parkı'ndaki konseri işte bu yüzden çok önemli. "Thick As A Brick" şarkısı 1972 yılından beri ilk kez canlı olarak bu konserde çalınacak.

En son 1972 yılında Jethro Tull konserlerinde bütün olarak seslendirilen şarkı aradan geçen 40 yılda sadece kısa bölümler halinde çalınmıştı.

Tuborg Gold sponsorluğunda gerçekleşecek konserin saati 20.00. Bilet fiyatları sahne önü (ayakta) 168 TL ve normal giriş 90 TL. Rock severlerin kaçırmaması gereken konser için biletler hızla tükeniyor. Geç kalmayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER