Pudra.com 11.10.2011

Kampüste Senfonik Akşamlar

Bu yıl 22-28 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek turnenin durakları; Kayseri Erciyes Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Malatya İnönü Üniversitesi, Şanlıurfa Harran Üniversitesi ve Mardin Artuklu Üniversitesi olarak belirlendi.

Çoksesli evrensel sanat müziğinin Türkiye’de yaygınlaştırılması için çeşitli projeler üreterek klasik müziğin daha fazla insan tarafından tanınıp sevilmesi amacıyla, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ana sponsorluğu kapsamındaki “Kampüste Senfonik Akşamlar” turnesinin üçüncüsünü İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu üniversitelerinde gerçekleştiriyor.

Kampüste Senfonik Akşamlar

Konser Programı

22 Ekim 2011 Cumartesi Kayseri Erciyes Üniversitesi
24 Ekim 2011 Pazartesi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
25 Ekim 2011 Salı Malatya İnönü Üniversitesi
27 Ekim 2011 Perşembe Şanlıurfa Harran Üniversitesi
28 Ekim 2011 Cuma Mardin Artuklu Üniversitesi

Ünlü solistler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile sahnede
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası; Şef Rengim Gökmen yönetiminde gerçekleştireceği konserlerin Sivas, Malatya, Urfa ve Mardin duraklarında dünyaca ünlü piyanistimiz İdil Biret’e ve Ankara Devlet Opera Solistleri Funda Ateşoğlu, Esin Talınlı ve Çiğdem Önol’dan oluşan 3 Soprano’ya eşlik edecek. Orkestra, Kayseri konserinde ise Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası keman solisti Çağıl Yücelen Akın ve yine 3 Soprano ile birlikte sahne alacak.

Hedef 5500’ün üzerinde öğrenciye ulaşmak
Konserlerin yapılacağı illerin seçiminde öncelikle ilde mevcut bir senfonik orkestranın olmaması ve o ili Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın yakın geçmişte veya şu ana kadar hiç ziyaret etmemiş olması gibi kriterlerin dikkate alındığı “Kampüste Senfonik Akşamlar” projesi ile bu yıl 5500’ün üzerinde öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER