@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.03.2011

Kemanın genç dahisi Berfin Aksu Aksanat'ta

İlk kez sekiz yaşında orkestra eşliğinde konser veren, ulusal ve uluslararası yarışmalarda birincilik ödülü alan Berfin Aksu, 19 Nisan'da Akbank Sanat’ta sahneye çıkıyor. Şimdiden yerinizi ayırtın!

Türkiye’de ilk kez sekiz yaşında orkestra eşliğinde konser veren, katıldığı ulusal ve uluslararası pek çok yarışmada birincilik ödülü alan, 13 yaşındaki sanatçı Berfin Aksu, 19 Nisan Salı günü Akbank Sanat’ta sahneye çıkıyor.

Kemanın genç dahisi Berfin Aksu Aksanat'ta

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Bursa Devlet Senfoni Orkestrası, Kocaeli, Bilkent ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Orkestrası’nda solist olarak konser veren Berfin Aksu, ulusal ve uluslararası pek çok festival ve resitale katıldı. 2010 yılında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen 52. Uluslararası Koçianova Keman Yarışması’nda birinci olan Berfin Aksu kemanı, "duygularını çok iyi ifade edebilen, içini titreten bir araç" olarak görüyor.

Akbank Sanat’ta 19 Nisan'da vereceği konserinde; Brahms, Ahron, Yalçın Tura ve Waxkman’ın bestelerini seslendirecek olan Berfin Aksu’ya piyanoda Hande Baykal eşlik edecek. Şimdiden yerinizi ayırtın!

Yer: Akbank Sanat
Konser Tarihi:19 Nisan 2011 Salı
Saat: 20.00
Bilet Fiyatı: 10 TL
www.akbanksanat.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER