Pudra.com 23.11.2011

Leonard Cohen'den 8 yıl sonra ilk albüm

Müziğin yaşayan efsanesi Leonard Cohen’in 8 yıl aradan sonra yayınlayacağı ilk stüdyo albümü "Old Ideas" 31 Ocak'ta çıkıyor.

Müziğin yaşayan efsanesi ve şair Leonard Cohen, 8 yıl aradan sonra ilk kez bir stüdyo albümü yayınlıyor. 31 Ocak'ta raflardaki yerini alacak olan albümün adı, “Old Ideas”.

Leonard Cohen'den 8 yıl sonra ilk albüm

10 şarkısı; Cohen’in şairane bakış açısıyla aşk, ilişkiler, cinsellik, kayıp ve ölüm gibi insan varoluşunun en derin zorluklarını ele alan albüm, şefkat ve anlayıştan ilham alıyor.

Patrick Leonard, Anjani Thomas, Ed Sanders ve Dino Soldo'nun prodüktörlüğünü yaptığı albümde Leonard Cohen’in eşsiz sesini Dana Glover, Sharon Robinson, The Webb Sisters (Hattie and Charley Webb) ve Jennifer Warnes vokalleri ile tamamlıyor. Albümün kapak tasarımı ise Leonard Cohen’in kendisine ait.

Cohen, yeni albümü için, “Yaşım ilerledikçe sesimi nasıl kullanmam gerektiği daha iyi anladım. Bunun için yapmam gereken, asla yas tutmamaktı. Hepimizi bekleyen büyük kaçınılmaz yenilgiyi ifade etmek ise, saygınlık ve güzelliğin katı sınırları içinde yapılmalıydı” şeklinde konuştu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER