Pudra.com 26.06.2012

Morrissey 19 Temmuz’da İstanbul Caz Festivali’nde!

İngiliz alternatif rock müziğinin efsane ismi Morrissey, 19 Temmuz'da, 19. İstanbul Caz Festivali kapsamında İstanbul'da konser verecek.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından 3-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 19. İstanbul Caz Festivali, 19 Temmuz’da Mavi’nin gösteri sponsorluğunda İngiliz alternatif rock müziğinin efsane ismi Morrissey’i ağırlayacak. Festivalin heyecanla beklenen yıldız ismi Morrissey, Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde festivalin kapanış konserinde, etkileyici sesi, unutulmaz şarkıları ve güçlü sahne performansıyla bir kez daha İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

Morrissey 19 Temmuz’da İstanbul Caz Festivali’nde!

İsmini kurucusu ve vokalisti olduğu, 1980’li yılların en önemli müzik gruplarından biri olan The Smiths ile duyuran Morrissey, “This Charming Man”, “Heaven Knows I’m Miserable Now", “Bigmouth Strikes Again” ve “There Is A Light That Never Goes Out”gibi unutulmaz şarkılara imza attı. Gruptan ayrılmasıyla, müzik kariyerine solo olarak devam eden Morrissey, 1988 yılında Viva Hate adında ilk solo albümünü yayınladı ve birçok ülkenin müzik listelerinde de ilk sıralarda yer aldı.

1997 yılında yayımladığı Vauxhall & I albümü, 2004 yılında You Are The Quarry, 2006’da Ringleader Of The Tormentors ve 2009’daki Years Of Refusal albümleriyle büyük başarılara imza atan sanatçı, solo kariyerinde “Everyday Is Like Sunday”, “The More You Ignore Me, The Closer I Get”, “Let Me Kiss You”, “First Of The Gang” ve “You Have Killed Me” gibi hit şarkılarla adını rock dünyasının unutulmayacak isimleri arasına yazdırdı.

Mavi’nin gösteri sponsorluğunda gerçekleşecek konser öncesinde Morrissey hayranlarına pek çok sürprizi olacak. 20-27 Haziran tarihleri arasında en yüksek alışverişi yapan 5 Kartuş kart sahibi konsere çift kişilik davetiye kazanırken, 1-19 Temmuz tarihleri arasında Morrissey biletiyle Mavi’ye uğrayan herkes %10 indirim fırsatından yararlanacak ve sürpriz hediyeler kazanacak.

Ayrıca Mavi’yi Facebook ve Twitter’dan takip eden ve Morrissey’le ilgili soruları doğru yanıtlayan 15 çift sanatçıyı canlı izleyebilecek.

Morrissey konseri biletlerini Biletix satış kanalları ve İKSV merkezinden alabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER