pudra.com 15.04.2010

Müzik dünyasında yeni bir ses: Azize

Sınırsız hayal gücünü şiirlere ve şarkılara yansıtan Azize, ilk albümü ile sevgiyi anlatmak, felsefesini paylaşmak için yüreğine esen şarkıları ve masum öyküsü ile bizlerle...

Türk Pop müziğinde farklı sunumu ve alternatif duruşuyla Azize, ilk albümünü çıkardı. AZİZE’nin Neyzen Tevfik ile başlayan müzik macerası hızla kitlelere yayılarak AZİZE’nin Müziğini, Aşkını doğurdu!

Müzik dünyasında yeni bir ses: Azize

Yeni Binyılın Aşığı

Azize, ilk albümü “Yeni Binyılın Aşığı”nda yer alan onüç şarkının tüm sözlerini kendisi yazmış. Bu albüm, farklı müzik dallarından değerli müzik üstadlarının işbirliği ile doğmuş. Albüm, Baki Duyarlar, Erkan Oğur, Göksel Baktagir, İlhan Erşahin, Şirin Pancaroğlu, Yinon Muallem, Yahya Dai, Cenk Erdoğan, Mutlu Doğan, Burcu Karadağ, Javier Limon gibi isimlerin katkılarıyla oluşuyor.

Sınırsız hayal gücünü şiirlere ve şarkılara yansıtan Azize, müzik albümü ile yeni bin yılın gençlerine lider duruşu ile sevgiyi anlatmak, felsefesini paylaşmak için, bir Aşığın yüreğiyle, kalemiyle 'Yeni bin yılın ozanı' halinde samimiyeti, yüreğine esen şarkıları ve masum öyküsü ile bizlerle...

Dopdolu bir müzik albümünü dinleyiciye sunan Azize'nin şarkıları ile, uzun zamandır özlediğimiz ‘GÜZEL MÜZİK’ dinlemenin tadına varacaksınız…

Yapımcılığını Şule Uslutekin'nin (SU +PR) gerçekleştirdiği albüm, sırasıyla “Dalgalar”, “Elif”, “Gece”, “Gel de Ağlama”, “İnce”, “Geldim”, “Kelam”, “Buldum”, “Tembel Papatya”, “Hece”, “Suyum”, “Yanıyor” ve “Azize Sirto” adlı şarkılardan oluşuyor.

Naim Dilmener bu albümü tavsiye ediyor...

Radikal müzik yazarı Naim Dilmener Azize'nin albümüyle ilgili yazısında Azize'yi ''Yeni on yılın şarkıcısı'' oalrak tanımlıyor ve albüm hakkında şu yorumu yapıyor:

Yeni Binyılın Aşığı albümüyle çıkıp gelen Azize’nin de niyeti bu. Çok alternatif bir tür denemiş. Caz ve buraların çok kıymetli her türden havasını da ihtiva eden çok ama çok zengin, bambaşka. Belki henüz şimdi, bu aşamada kolay kolay adlandırılamayacak muazzam bir tür! Had safhada deneysel ama hakiki. Dolayısıyla da ölümüne etkileyici.

Memleketin müzikten gerçekten de anlayan az sayıdaki basın danışmanı ve menajerlerinden olan Şule Uslutekin, uzun bir zamandır ilgileniyordu bu “proje” demenin hiç de ayıp sayılmaması gereken işle. Çünkü gerçekten de proje gibi, hem de uzun vadeli bir proje gibi kurulmuş ve planlanmıştı her şey. Belli aralıklarla tadımlık promo single’lar gönderildi DJ ve gazetecilere. Kimimiz “Bu da ne ya?” diyerek bir kenara attık, kimimiz birkaç kere dinleme şerefini bahşettik ama bir şey anlamadık ve “Uğraşamam!” dedik. Bir kısmımız da, belki ilk dinleyişten itibaren çarpıldık ama azınlıkta kaldı bu kısım ve bir el uzatıldıysa bile bir işe yaramadı.

Ama Uslutekin de Azize de vazgeçmedi, devam etti. O promo single’ların üst üste birikmesinin de yardımıyla, Yeni Binyılın Aşığı’nda denenen ya da yapılmak istenenin hakkı, bu sefer ferah ferah teslim edilebiliyor. SU+PR ekibi kulakları alıştırdı, alıştırırken de binlerce günlük pası kazıdı. Artık (ufak tefek vokal defolarına rağmen) gönüller Azize’ye sonuna kadar açılabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER