Pudra.com 13.05.2011

Müzik, tatil, festival birarada: Sun Splash 2011

SunSplash Antalya, 22-29 Mayıs 2011 tarihlerinde Hillside Su'da yapılacak. Deniz, güneş ve müziği birleştiren bu festivalle 2011 yaz sezonu açılıyor!!!

Deniz, güneş ve müzik biraraya gelip harika bir müzik festivali olur mu? Evet olur: Türkiye'nin en büyük küçük müzik festivali Sun Splash Antalya 22-29 Mayıs 2011 arasında yapılıyor!

Müzik, tatil, festival birarada: Sun Splash 2011

Güneş, deniz ve kumsal üçlüsüne ‘iyi’ müziği de ekleyen SunSplash, Hillside Su Antalya’da gerçekleşecek. Hillside Su'yun eşsiz plajında soul, funk, caz ve house müziğinin önde gelen isimleri ile yoga ve çeşitli atölyeler eşliğinde bambaşka bir festival yaşamak isteyenler için bu festival...

Bu yıl SunSplash Antalya'da kimler var? diye soran pudra.com okuyucuları için açlıklayalım: İngiltere’nin üstün madalya ödülü almış DJ’lerinden Norman Jay, 13 yaşından beri DJ’lik yapan Louie Vega, 2010 Jazz Grand Prix’de en iyi caz vokal albümüne layık görülen José James, BBC1’in vazgeçilmez DJ’ı, prodüktör ve plak şirketi sahibi Gilles Peterson ve daha birçoğu günlerce sabahın erken saatlerine kadar sizi dans pistinde tutacak.

SunSplash programında yerini alan diğer isimler arasında Theo Parrish, Mad Professor, Phil Asher, Rainer Trueby, Benji B, Simbad, Tim Sweeney, Dj Cliffy, Lefto, Ahu, Barış K ve dearhead var.

SunSplash Antalya
Hillside Su Antalya
22-29 Mayıs 2011



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER