Pudra.com 13.05.2013

Nesin Vakfı İçin Herkes Akustik isimli konser Ghetto'da!

Erkan Oğur, Vedat Sakman, Derya Türkan, Dilek Türkan, Baki Duyarlar, Gündoğarken, Jehan Barbur gibi önemli müzisyenler 'Nesin Vakfı İçin Herkes Akustik' isimli konserde sahne alacak. Konserin geliri 'Nesin Matematik Köyü'ne aktarılacak.

'Nesin Matematik Köyü’ gençlere matematiği öğretmek ve sevdirmek için kurulan bir sivil inisiyatif. Müfredata, üniversite giriş sınavlarına ya da herhangi bir eğitim sistemine bağlı olmayan; sadece profesyonel matematikçilerin anladığı anlamda ve olabildiğince soyut matematiği gençlere öğretmeyi ve böylece gençleri matematiksel araştırmaya heveslendirmeyi amaçlayan Nesin Vakfı için kaçırılmayacak bir konser var.

Nesin Vakfı İçin Herkes Akustik isimli konser Ghetto'da!

Sponsorluğunu Ghetto ve Mercedes-Benz Türkiye'nin üstlendiği 'Nesin Vakfı İçin Herkes Akustik' gecesi 14 Mayıs 2013, Saat: 21:30'da başlayacak. Tüm gelirin 'Nesin Matematik Köyü'ne bağışlanacağı gecede Erkan Oğur, Vedat Sakman, Derya Türkan, Dilek Türkan, Baki Duyarlar, Gündoğarken, Pinhani grubundan Sinan Kaynakçı ve Akın Eldes, Fatih Erdemci, Elif Çağlar, Ceylan Ertem ve Jehan Barbur gibi önemli müzisyenler çıkacak.

Hem tüm bu iyi isimleri aynı sahnede izlemek, hem de Nesin Matematik Köyü'ne destek olmak isterseniz bu konseri kaçırmayın.

'Nesin Vakfı İçin Herkes Akustik'
14 Mayıs 2013, Saat: 21:30
Ghetto Adres: Hüseyinağa Mh. Kamer Hatun Cd No:10, Istanbul, Türkiye
Tel: (0212) 251 75 01

Bilet fiyatı: 71.50 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER