16.01.2023

Nuri Harun Ateş ve Zeynep Özyılmazel Tamirane Akasya sahnesinde

20 Ocak Cuma akşamı kontrtenor Nuri Harun Ateş, 21 Ocak Cumartesi akşamı ise Zeynep Özyılmazel Tamirane Akasya sahnesinde olacak.

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Nuri Harun Ateş ve Zeynep Özyılmazel Tamirane Akasya sahnesinde

Tamirane Akasya'da bu hafta sonu, 20 Ocak Cuma akşamı dünyanın sayılı kontrtenorlarından (*) Nuri Harun Ateş etkileyici sesi ve “Kafası Karışık Kontrtenor” adını verdiği renkli ve eğlenceli performansıyla yer alacak. 21 Ocak Cumartesi akşamı ise Zeynep Özyılmazel, eskimeyen Türkçe şarkılara kattığı eşsiz yorumu ve “Bildiğinizden Farklı” projesiyle Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.
 
Nuri Harun Ateş

Dünyadaki sayılı kontrtenorlardan biri olan ve her performansında sürprizleri ve etkileyici sesiyle izleyenleri büyüleyen Nuri Harun Ateş, “Kafası Karışık Kontrenor” konseptinde seslendirdiği aryaları Türk Pop ve Türk Sanat Müziği’nin en sevilen şarkılarıyla bambaşka bir şekilde buluşturarak farklı müzik türlerini bir araya getirdiği renkli ve eğlenceli performansıyla yılın ilk konseri için 20 Ocak Cuma akşamı Tamirane Akasya sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

Tarih: 20 Ocak 2023, Cuma
Yer: Tamirane Akasya
Saat: 21:00
Rezervasyon ve bilgi için: 0552 642 32 43

Zeynep Özyılmazel “Bildiğinizden Farklı” 
 
Zeynep Özyılmazel

Profesyonel müzik hayatına 2001 senesinde İstanbul Gelişim Orkestrası’nda vokalist olarak
başlayan Zeynep Özyılmazel, 2012 yılında caz, bossanova, latin ve eski Türkçe parçalardan
oluşan geniş bir repertuvar hazırladı ve kendi ekibini kurdu. Zengin repertuvarı ve bilindik şarkılara kattığı özgün vokalleriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Zeynep Özyılmazel, eskimeyen Türkçe şarkıları kendine has yorumladığı “Bildiğinizden Farklı” projesiyle 21 Ocak Cumartesi akşamı yeniden Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.

Tarih: 21 Ocak 2023, Cumartesi
Yer: Tamirane Akasya
Saat: 22:00
Rezervasyon ve bilgi için: 0549 519 27 71

(*) Kontrtenor, göğüs rezonansının da desteği ile zenginleştirilmiş kafa sesini kullanarak kadın sesine erişebilen erkek şarkıcılara verilen ad.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER