Pudra.com 24.01.2012

Olimpia Event Hall'da 9/8 Roman Gecesi

Bu haftanın yorgunluğunu 27 Ocak Cuma gecesi Olimpia Event Hall'da Sulukule Roman Orkestrası ile atmaya ne dersiniz? "9/8 Roman Gecesi"nde sabaha kadar göbek atıp eğlencenin dibine vuracaksınız.

Haftanın yorgunluğunu içinizi kıpır kıpır edecek, sabaha kadar keyifle eğleneceğiniz bir konserden daha iyi nasıl üzerinizden atabilirsiniz ki? Sulukule Roman Orkestası'nın roman havaları ile sabaha kadar göbek atıp eğlencenin dibine vuracağınız muhteşem bir gece 27 Ocak 2012 Cuma günü, Olimpia Event Hall'da!

Olimpia Event Hall'da 9/8 Roman Gecesi

Sulukule'nin yok olmasına karşı direnen mahalleli müzisyenlerden oluşan Sulukule Roman Orkestrası, yüzyılların sesini duyurmaya devam ediyor. Amaçları, hiç değilse mahalleye rengini veren değerli müzisyenlerini ayakta tutabilmek, yıkım ve sürgünle birlikte, ünü dünyaya yayılan müzik ve danslarının yaşamasını sağlamak.

Onlara sürgün yollarını gösterip dört bir yana dağıtan zihniyete karşı, hem maddi hem manevi varlıklarını sürdürebilmelerinin tek yolu, ancak hep birlikte yaşayarak korudukları ve sürekli yeniden ürettikleri kültürlerine, müziklerine daha da sıkı sarılmak.

Bu yüzden, Sulukule Roman Orkestrası’ndan dökülen ritimlerde, hüzün değil, yaşama sevinci ve coşku galip çıkıyor her şeye inat. Onlar, tarih boyunca süregelen acımasız koşullarını “hayata bir güzelleme”ye dönüştürmeyi daha doğarken öğreniyorlar çünkü.

9/8 Roman Gecesi: Sulukule Roman Orkestrası
Tarih:27 Ocak 2012
Saat: 21.30
Yer: Olimpia Event Hall, İstanbul
Bilet fiyatları: Tam 25.00 TL, öğrenci 20.00 TL (İlk yerli içki dahil)


Etiket: etkinlik, konser
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER