@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.01.2010

Peter Bjorn ve John Mavi Müzik Geceleri’nde!

İsveçli indie-rock grubu Peter Bjorn ve John, 2 Şubat’ta Babylon’da...

Milenyuma dikkat çeken bir performansla giren ve adını tüm dünyaya duyuran İsveçli indie-rock grubu Peter Bjorn ve John, 2 Şubat’ta Mavi Jeans’in sponsorluğunda Babylon’da sahne alacak. Müziği, enerjisi ve tutkusuyla büyüleyen grubun konser biletleri, Babylon ve Biletix gişelerinden satışa sunulacak. Ayrıca Mavi’nin web sitesinde yer alan soruları doğru yanıtlayan 5 kişi, 2 kişilik davetiye kazanma şansını yakalayacak.

Peter Bjorn ve John Mavi Müzik Geceleri’nde!





2002’de çıkan ilk albümün ardından birçok konser veren grup, 2004 yılında ikinci albümleri “Falling Out”u yayınladı. Grubun 3. albümü “Writer’s Block” uluslar arası bir hit haline gelerek, Peter Bjorn ve John adını tüm dünyaya duyurmaya başladı. “Young Folks” adlı şarkıyla müzik dünyasında yerini almayı başaran grup, dinleyicilere power pop, new wave ve 60’ların etkisini hissettiriyor.

Gün geçtikçe artan popülaritesi, grubu 2007’de, Kanye West’le aynı sahneye taşıdı. “Young Folks”, FIFA 2008’in resmi şarkılarından biri olurken, Gossip Girl başta olmak üzere birçok dizinin film müziği olarak etkileyiciliğini kanıtladı ve 2006 yılında NME tarafından yılın en iyi 2. şarkısı seçildi.







Tarih: 2 Şubat 2010 Salı
Saat: 21:30
Yer: Babylon
Adres: Şeyhbender Sok. No:3 Asmalımescit Tünel-Beyoğlu


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER