@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.05.2010

Pınar Dönmez, Nardis Jazz Club'da!

Pınar Dönmez, Türkiye’ deki ilk konserini 14 Mayıs Cuma akşamı Nardis’te verecek. Caz standartlarının yanı sıra kendisine ait bestelerini de seslendirecek.




Nardis Jazz Club'te caz konserleri devam ediyor. Mayıs ayı programı yine dopdolu! (Konserlerin tamamını görmek için buraya tıklayın)

Mayıs programında dikkatimizi çeken bir konser var: Pınar Dönmez Band. Amsterdam'da Caz Vokal eğitimi alan ve müzik hayatını yurtdışında sürdürmüş olan Pınar Dönmez'in, Türkiye'deki ilk konseri bu...

Pınar Dönmez'in kendine ait bestelerini de seslendireceği bu konseri kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz...

Pınar Dönmez Band

Pınar Dönmez (vo),
Yahya Dai (s),
Rob Scholtens (g),
Pieter Althuis (b), (d)

14 Mayıs 2010 Cuma, 22:30-01:30,
Nardis Cazz Club



Pınar Dönmez hakkında...
Pınar Dönmez İstanbullu. 10 yaşından itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda 9 yıl süreyle klasik gitar eğitimi aldı. İtalyan Lisesi’nden mezun olduktan sonra en büyük tutkusu olan müziğin eğitimini almak üzere Hollanda’ya gitti.

2003-2005 yılları arasında Amsterdam Konservatuarı’nda Caz Vokal Bölümü’nde okudu. Daha sonra Zwolle ArtEZ Konservatuarı’na geçti ve 2009’da bu okuldan mezun oldu.

Okul yıllarında özellikle caz, pop ve dünya müziğinin yanı sıra, ilham uyandıran her çeşit müzik üzerinde yoğunlaştı, araştırmalar yaptı.

Yine okul yıllarında Hollanda’nın tanınmış a-capella grubu Fourtress ile çeşitli şehirlerde konserler verdi, tiyatro turu yaptı, canlı radyo programlarına çıktı ve grubun televizyonda klipleri yayınlandı. Fourtress, İstanbul’a da konserler verdi.

Kendisinin doğu ve batının doğal bir sentezi olduğunu hissederek müziğinde de bu yönde bir arayışa girdi. Müziğiyle; gelmiş olduğu kültürün ve çok sevdiği caz müziğinin tatlı ve keyifli bir karışımını oluşturmayı hedeflemektedir.

2010 yılı itibariyle solo kariyerine başlayan Pınar Dönmez, Türkiye’ deki ilk konserini bu gece Nardis’te verecek. Caz standartlarının yanı sıra kendisine ait bestelerini de seslendirecek.
Giriş: 30TL


NARDIS JAZZ CLUB
Kuledibi Sokak No.14
Galata-Istanbul
Tel: 212-244 6327
www.nardisjazz.com


Etiket: müzik, konser, caz, eğlence
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER