pudra.com 11.05.2010

Rihanna Türkiye'de!

R&B ve Pop müziğin dünyaca ünlü ismi Rihanna, 3 Haziran’da Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahne alacak.

R&B ve Pop müziğin dünyaca ünlü ismi Rihanna, Bonus Card’ın 10. yılı şerefine Türkiye’de ilk kez konser verecek. "Last Girl on Earth" turnesi kapsamında 3 Haziran’da Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahne alacak olan Rihanna, performansı, muhteşem kostümleri ve birbirinden değişik showları ile Bonus Card sahiplerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Rihanna Türkiye'de!

Türkiye’de sadece Bonus Card’ın evsahipliği’nde Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahne alacak olan Rihanna konser biletleri Biletix üzerinden satışa çıkartıldı. Bonus Card ve Garanti Bankası kart sahipleri, konser biletlerine % 20 indirimle sahip olacaklar. Konser organizasyonu BKM ve Map tarafından gerçekleştirilecek.

Müzik kariyerine “Music Of The Sun”, “A Girl Like Me”, “Good Girl Gone Bad” ve “Rated R” adlarında 4 albüm sığdırarak dünya çapında 12 milyon albüm satışıyla rekor kıran Barbadoslu sanatçı, “Billboard Top 100” listesinde 6 şarkısıyla 1 numara oldu. Amerikan Müzik Ödülleri, Grammy, MTV Müzik Ödülleri ve daha bir çok uluslar arası müzik ödülü sahibi Rihanna en son şarkısı “Rude Boy” listelerde halen bir numarada yer alıyor.

Last Girl on Earth turnesi kapsamında toplam 16 ülke ve şehirde konser verecek olan sanatçı, Almanya ve İngiltere’den sonra ülkemize gelecek. Turne İspanya konseri ile sona erecek.

Rihanna Konseri
3 Haziran 2010
Turkcell Kuruçeşme Arena


Detaylı bilgi ve bilet için:
www.biletix.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER