Pudra.com 09.09.2014

Salon İKSV 10 Ekim’de sezonu açıyor

Sanataseverlerin ilgiyle takip ettiği Salon İKSV'nin 5. sezonu 10 Ekim’de başlıyor. Salon, sanatseverlere güncel müzikten caza, tiyatrodan söyleşiye kadar farklı programlar sunuyor.

Salon kapılarını 10 Ekim’de Primavera, Coachella ve Roskilde gibi festivallerdeki performansıyla bu senenin en çok konuşulan gruplarından Future Islands ile açıyor. Mekan yeni sezonda Suuns, Marissa Nadler, The Boxer Rebellion, Emilie Simon, Olafur Arnalds’ın elektronik müzik projesi Kiasmos, East India Youth, Tom Adams ve Owen Pallett gibi güncel müziğin önemli isimlerini ağırlayacak. Caz müziğini sevenlerin merakla beklediği Red Snapper, Kairos Quartet, Arild Andersen Trio, Submotion Orchestra, GoGo Penguin ve Colin Stetson da Salon İKSV’nin yeni sezon konukları arasında.

Salon İKSV 10 Ekim’de sezonu açıyor

Salon İKSV'de Türkiye'den Gevende, Gaye Su Akyol, Bubituzak, Dilek Türkan, Birsen Tezer, Taksim Trio ve İncesaz, Ah! Kosmos, Sapan, Kaan Bulak ile The Away Days gibi isim ve gruplar da sahne alacak.

Salon’un yeni sezon programının biletleri 12 Eylül Cuma günü satışa çıkıyor. Biletler, Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan ana gişe İKSV’den temin edilebilir. Lale Kart sahipleri için indirimli ön satış dönemi ise 9-10-11 Eylül.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER