Pudra.com 17.02.2012

Selah Sue, 23 Şubat'ta Babylon’da!

Soul ve reggea müzğinin yeni nesil temsilcilerinden olan Selah Sue Türkiye'ye geliyor. Garanti Caz Yeşili Konserleri kapsamında gerçekleşecek olan konser 23 Şubat'ta Babylon’da!

Soul ve reggae müziğin yeni nesil temsilcilerinden, Belçikalı müzisyen ve söz yazarı Selah Sue, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında Babylon’da sahne alıyor. Sanatçı, eğlenceli performansı, farklı ses rengi ve güçlü vokalleriyle, 23 Şubat Perşembe günü, uzun süre konuşulacak bir performans sergileyecek.

Selah Sue, 23 Şubat'ta Babylon’da!

Dünya çapında ünlü müzisyen Milow tarafından keşfedilen Salah Sue, yeni nesil hip hop yeteneklerinden NNeka’nın prodüktörlüğünde hazırladığı ilk albümünü, Because Records üzerinden Mart 2011’de yayınladı. Genç sanatçı, "Raggamuffin" ve "Crazy Vibes" gibi sevilen şarkılarının yanı sıra, Erykah Badu, Adele ve The Zutons gibi sanatçıların parçalarını da seslendirdi. Cee Lo Green ile beraber "Please" parçasını söyleyerek ününe ün katan Selah Sue, şimdiye kadar Lowlands, Sziget, Pukkelpop ve North Sea Jazz Festival gibi önemli yurtdışı festivallere katıldı.

Tarih: 23 Şubat Perşembe 2012
Yer: Babylon, İstanbul
Saat: 21.30


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER