29.07.2023

Sibel Alaş'ın Adam'ı Barış Demirel yorumuyla yeniden yayında

90'lı yılların sevilen sanatçısı Sibel Alaş'ın Mustafa Sandal imzalı ilk çıkış parçası Adam, Barış Demirel yorumuyla yeniden yayında!

Bir dönemin çok sevilen sanatçılarından Sibel Alaş'ın müzik piyasasına ilk çıkış şarkısı Adam, son dönemin en başarılı trompet sanatçılarından, şarkıcı - şarkı yazarı ve prodüktör Barış Demirel tarafından yeniden yorumlandı. Sibel Alaş'ın sesiyle tanıyıp çok sevdiğimiz Sibel Alaş - Mustafa Sandal bestesi 'Adam' şarkısı, Barış Demirel'in yorumuyla dinlemek için resmi Youtube sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sibel Alaş'ın Adam'ı Barış Demirel yorumuyla yeniden yayında

90'lı yılların sevilen sanatçısı Sibel Alaş'ın Mustafa Sandal imzalı ilk çıkış parçası Adam, Barış Demirel yorumuyla yeniden yayınlandı. Geçtiğimiz ay yayınlanan parçanın DJ ve prodüktör Deeperise mix'i de Universal Music türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. 

ADAM - BARIŞ DEMİREL YORUMU



2011 yılında Roxy Müzik Günleri kapsamında düzenlenen yarışmada birinci olduktan sonra farklı müzik projeleriyle albümler yayınlayan Barış Demirel; Hollanda, Almanya, Belçika, İngiltere ve İsviçre gibi lokal ve uluslararası pek çok festivallerde düzenli olarak yer aldı.
 
Barış Demirel Mutluluklar diler...

İlk solo albümü Mutluluklar’ı ise 2021'de yayınladı.  Mart 2023’te ikinci albümü “Bi’ Aralar İyiydim” Universal Music Turkey etiketiyle çıktı. 
 
Barış Demirel: Bi' aralar iyiydim

Barış Demirel - "ADAM"ı tüm dijital platformlar üzerinden dinleyebilirsiniz.

BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

En güzel aşk şarkıları (yabancı)
Pudra.com editörleri olarak en çok etkilendiğimiz, defalarca dinlemeye doyamadığımız şarkılar arasından seçim yaptık. Ortaya aşkı hissettiren en güzel yabancı şarkılar listesi çıktı.

​En güzel aşk şarkıları (yerli)
"Aşk"ı merkezimize alıp üstüne birkaç kelam edelim. Ya da biz susalım, şarkılar konuşsun! İşte, en güzel Türkçe sözlü aşk şarkıları...

​Gelmiş geçmiş en iyi 50 film! (IMDb 8.0 üzeri filmler)
IMDb, gelmiş geçmiş en iyi film listesine göre izlemeniz gereken 8.0 üzeri en iyi 50 filmi ve IMDb puanlarını sizin için listeledik!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER