@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.07.2016

Tarkan'ın yeni şarkısı 'Cuppa' çıktı!

Tarkan'ın çok uzun zamandır beklenen pop albümü çıkıyor! Yeni pop albümünden ilk şarkı kıpır kıpır 'Cuppa' Pudra.com'da.

Tarkan 6 yıl aradan sonra çıkaracağı pop albümle hepimizi heyecanlandırdı. Türk sanat müziği albümü "Ahde Vefa"dan sonra hareketli parçalarla yazı şenlendirecek albümün ilk şarkısı "Cuppa" bugün çıktı. Kıpır kıpır melodili, eğlenceli "Cuppa"yı çok beğendik.

Tarkan'ın yeni şarkısı 'Cuppa' çıktı!
Yeni albümün ilk şarkısı “Cuppa"nın söz ve müziği Sezen Aksu’ya, düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu’na ait. Yazın hiti olmaya aday şarkıyı tüm dijital müzik platformlarından dinleyebilirsiniz.

Tarkan Instagram'da yeni şarkısını işte böyle duyurdu.
 

Yakında sizlerle buluşacak olan Pop albümümden "Cuppa"yı şimdiden paylaşmak istedim. Ümit ederim ki "Cuppa" sizleri de beni heyecanlandırdığı kadar heyecanlandırır ve yazınıza coşku, içinize mutluluk katar. Sevgiyle Hello! I wanted to share a song from my upcoming album with you: "Cuppa". I hope that you'll be as excited about " Cuppa" as I am and I wish that it will add joy to Summertime and happiness to your hearts. Love #Tarkan #Cuppa @applemusic @iTunes @Spotify @turktelekommuzik @fizyofficial

Tarkan Tevetoğlu (@tarkan) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

 


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Tarkan yeni albümüyle mest etti
Tarkan, uzun bir aradan sonra yeni albümü "Ahde Vefa" ile tüm müzik sevenleri mest etti

2016 Yaz konserleri
Birbirinden renkli ve eğlenceli konserlerle yaza hazırız artık! Pudra.com editörleri olarak hazırladığımı 2016 yazının konser rehberine mutlaka göz atın.

Tarkan evlendi
Megastar Tarkan, sevgilisi Pınar Dilek'le sade bir törenle evlendi. Detaylar haberimizde.

2016 Yaz festivalleri
2016'nın yaz ayları çok eğlenceli geçecek gibi görünüyor. Birçok sanatçı ve grubu ağırlayacak İstanbul'da en iyi festivalleri müzik severler için seçtik.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER