17.09.2023

The Ringo Jets 30 Eylül'de KüçükÇiftlik Park'ta!

Türk Rock müziğin medarı iftarı The Ringo Jets, 100% Müzik Sunar: Park’ta Rock kapsamında 30 Eylül’de KüçükÇiftlik Park'ta sahne alıyor!

KüçükÇiftlik Park, Park’ta Rock konser serisiyle rock müzik severlere açıkhavada yüzdeyüz müzik keyfi yaşatıyor. 100% Müzik Sunar: Park’ta Rock serisi, 30 Eylül Cuma akşamı The Ringo Jets, Hedonutopia ve Birkan Nasuhoğlu’nun art arda sahnede olacağı bir konsere ev sahipliği yapacak. 

The Ringo Jets 30 Eylül'de KüçükÇiftlik Park'ta!

Türk Rock müziğinin medarı iftarı The Ringo Jets, Park'ta Rock kapsamında 30 Eylül'de KüçükÇiftlik Park'ta olacak. Bugüne kadarki en iyi albümleri olarak nitelendirilen Radio Ringo’yu geçtiğimiz ilkbaharda dinleyicileriyle paylaşan The Ringo Jets, dilden dile dolaşan sahne enerjileri, muhteşem performansları ve hem yeni hem de eski şarkılarıyla zenginleşen bir konser için hayranlarıyla KüçükÇiftlik Park’ta buluşacak. Konserin açılışını ise İstanbullu indie-elektronik ikilisi Hedonutopia ve kalplere dokunan şarkılarıyla dikkat çeken Birkan Nasuhoğlu yapacak.

THE RINGO JETS'İN ÖNLENEMEYEN YÜKSELİŞİ

2012 senesinde İstanbul’da çıkış yapan The Ringo Jets, gitarlarda Tarkan Mertoğlu ile Deniz Ağan ve davulda Lale Kardeş’ten oluşuyor, vokaller ise üç grup üyesi arasında paylaşılıyor.
 
the Ringo Jets ilk albüm

Kendi isimlerini taşıyan ilk albümlerini 2014’te yayımlayan grup, hızlı çıkışıyla Primavera Sound, Les Rencontres, Transmusicales, Gutter Island, Rock’n Coke, Øyafestivalen ve Sziget gibi büyük festivallerde yer aldı. Rock'n roll ile saykodelik müziği harmanladıkları tekliler ve albümlerle sadık bir dinleyici kitlesi edinen The Ringo Jets, grup üyesi Tarkan Mertoğlu’nun ilk prodüktörlük ürünü olan son albümleri Radio Ringo’yu ise Nisan 2023’te sevenleriyle paylaştı.
 
The Ringo Jets yeni albüm

Yaptıkları işlerle henüz ilk döneminde kült gruplar arasına giren The Ringo Jets, Türkiye’de ve yurtdışında dikkat çekmeye ve hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor.
 
Hedonutopia ile alternatif müzik...
 
Hedonutopia

Fırat Külçek ve Kerem Feyzi tarafından İzmir’de kurulan alternatif müzik grubu Hedonutopia, elektronik ritimler, uçuşan melodiler ve uzaktan geliyormuş gibi duyulan derin vokallerle deneyselliğin çorak topraklarından, melankolinin derin sularına kadar geniş bir coğrafyada geziniyor.
 
Birkan Nasuhoğlu...
 
Birkan Nasuhoğlu
Profesyonel müzik hayatına 2013’te Yedinci Ev grubuyla başlayan ve 2018’den bu yana solo kariyerine devam eden Birkan Nasuhoğlu ise sevilen teklileri, EP’leri ve albümleriyle olduğu kadar Gökhan Türkmen, Elçin Orçun, Dilhan Şeşen gibi isimlerle de ortak yapımlarıyla da müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla düzenlenen konserin biletleri Biletix'ten ve KüçükÇiftlik Park gişesinden alınabilir. 

BU HABERLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

İstanbul Eylül Ayı Tiyatro Takvimi
İstanbul'da Eylül ayı boyunca nerede hangi oyun var, merak ediyorsanız, İstanbul Eylül 2023 Tiyatro Takvimi haberimize mutlaka göz atın!

İstanbul Eylül Ayı Konser Takvimi
Eylül ayı boyunca İstanbul'da nerede kimin konseri var merak ediyorsanız, Eylül 2023 İstanbul etkinlik takvimi programımıza bakmadan geçmeyin.

​İstanbul Eylül 2023 Festival Takvimi
İstanbul'da Eylül ayında nerede hangi festival var, merak ediyorsanız, İstanbul Eylül 2023 Festival Takvimi haberimize mutlaka göz atın!

​İstanbul Eylül Ayı Stand Up Takvimi
İstanbul'da Eylül ayı boyunca nerede hangi stand up gösterisi var, merak ediyorsanız, İstanbul Eylül Ayı Stand Up Takvimi haberimize mutlaka göz atın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER