Pudra.com 24.05.2012

Uluslararası Klarnet Festivali 15 Haziran'da başlıyor!

Türkiye'nin ilk klarnet festivali 15 Haziran'da Edirne'de başlıyor. Festivalde, "Klarnet" konulu resim sergisi, "Klarnet Karnavalı", "Genç Klarnetçiler Yarışması", "Trakyalı Klarnetçiler Konseri", "Senfonik Klarnet Konseri" gibi pek çok etkinlik gerçekleşecek.

Uluslararası Klarnet Festivali ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı öncülüğünde Edirne Belediyesi tarafindan 15-16-17 Haziran 2012 tarihleri arasında Edirne'de yapılacak.

Uluslararası Klarnet Festivali 15 Haziran'da başlıyor!

Festival kapsamında konferanslar, "Klarnet" konulu resim sergisi, "Klarnet Karnavalı", "Genç Klarnetçiler Yarışması", "Trakyalı Klarnetçiler Konseri", "Senfonik Klarnet Konseri" gibi pek çok renkli etkinliğin yanı sıra üç gün boyunca en ünlü klarnet virtüözleri gece konserleriyle performans sergileyecekler.

Edine'nin merkezinde bulunan tarihi Saraçlar Caddesi'nde kurulacak dev sahnede verilecek klarnet konserlerine ülkemizden Serkan Çağrı, Hüsnü Şenlendirici, Yarım Dünya Hasan Trio ve İstanbul Klarnet Korosu katılırken, Bulgaristan'dan Ivo Papazov, Yunanistan'dan Vassilis Saleas ve Stavros Pazarentsis katılacak.

Ayrıntılı bilgi için:
klarnetfestivali.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER