26.01.2023

Viyana'dan gelen trip-hop rüzgarı: Waldeck!

Avusturyalı sıradışı müzisyen Klaus Waldeck ile grubu KüçükÇiftlik Park'a geliyor! Konser, 28 Ocak 2023 Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park'ta...

Swing, caz ve trip-hop’u elektronik yaklaşımla ve kusursuz bir ahenkle birleştiren Avusturyalı sıradışı müzisyen Klaus Waldeck ile grubu KüçükÇiftlik Park’a geliyor!

Viyana'dan gelen trip-hop rüzgarı: Waldeck!
 
Mutluluk veren, rahatlatıcı ve sakin melodileriyle çok sevilen; kulaklarda yer eden Addicted, Memories, Make My Day, Quando Quando, Shala-Lala-La, Never Let You Go gibi şarkılarıyla öne çıkan avustralyalı nu-jazz müzisyeni Waldeck, 28 Ocak 2023 Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’ta müzik severlerle buluşacak.

Kış döneminde kapalı mekâna geçiş yapan KüçükÇiftlik Park'taki konser, mekanın kış bahçesinde gerçekleşecek. 

WALDECK'İN MÜZİKTEN HUKUKA, HUKUKTAN TEKRAR MÜZİĞE TAŞINAN HAYATI
Klaus Waldeck

Waldeck, Trip Hop'u Bristol Sound'a hapsedenlere karşı Wien Sound bayrağını açanların başında yer alıyor. Müziğe Viyana'da aldığı piyano dersleri ile altı yaşında başlamasına rağmen on beş yaşındayken, kadife tınısı ile bilinen bir Bechstein piyanosunu yeniden kablolarken parçalamasıyla müzik hayatı askıya alınan Klaus Waldeck, bu aşamadan sonra müziğe ara verdi ve hukuk fakültesinde okudu. Hatta bir süre de telif hakkı avukatı olarak çalıştı. Ancak hukuktaki özel ilgi alanı olan telif konusu, onun yine müziğe dönmesini sağladı.

BİR DAVA SAYESİNDE, TEKRAR MÜZİĞE DÖNDÜ
Klaus Waldeck

Waldeck, karşılaştığı bir telif hakkı davasında, mevcut melodileri artık intihal sayılmayana kadar değiştirerek müzik üretebileceğini fark etti. Ardından çocukluğundan beri düşkün olduğu müzik kariyerine odaklanmak için işini tamamen bıraktı ve var olan tüm elektronik müzik ekipmanıyla İngiltere’ye taşındı. İngiltere'de, halen birlikte yol almaya devam ettiği Joy Malcolm ve Brian Amos ile tanıştı ve burada Waldeck grubunu kurdular.
 
Klaus Waldeck

1996’da grup olarak ilk albümü Northern Lights’ı çıkardılar. En büyük hitleri Aquarius, grubun uluslararası arenada tanınmasını sağladı. 30 yıla yaklaşan kariyerlerinde çok sayıda albüm, EP ve tekli yayımlayan grubun şarkılarında bazen Joy Malcolm veya Brian Amos’un yumuşak vokalleri, bazen de sadece Klaus’un enstrümantal müzikleri yer alıyor. 
 
Waldeck konseri - 28 Ocak Küçükçiftlik Park

URU organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park’ın kışa özel olarak hazırlanan kapalı alanında gerçekleşecek konserin biletlerini Biletix üzerinden alabilir veya KüçükÇiftlik Park gişesinde bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER