› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.03.2011

CityCooks Mutfak Okulu’nda çocuklara unutulmaz doğum günü partileri!

Etiler Alkent’te mutfak ve pastacılık eğitimleri veren CityCooks Mutfak Okulu, çocuklar için arkadaşlarıyla birlikte yiyecekleri yemekleri hazırladıkları unutulmaz bir doğum günü partisi paketi sunuyor.

Aylarca öncesinden yapılan planlamalar, çocuklar için eğlenceli, eğitici ve unutulmaz bir parti organize etmenin telaşı, yenilecek şeylerin sağlıklı ve lezzetli olması, pasta, davetiyeler, süsleme derken çocuğunuzun doğum günü partisi zaten zorlu olan günlük yaşantınızda yeni bir endişe nedeni mi oldu? CityCooks Mutfak Okulu, size ve çocuğunuza enfes bir doğum günü partisi öneriyor.

CityCooks Mutfak Okulu’nda  çocuklara unutulmaz doğum günü partileri!

İki kata yayılmış 350 metrekarelik şık, donanımlı ve güvenli bir mutfakta, çocuklar sağlıklı beslenme konusunda bilgilenirken, eğlenceli bir ortamda basit pastacılık, pasta süsleme, muffin, kurabiye, salata, pizza ve makarna yapımı gibi birbirinden değişik atölye çalışmalarından bir ya da birkaçını gerçekleştirebiliyor. Yine mutfakta bulunan parti masasında eğitmenlerin gözetiminde kendi hazırladıkları yiyecekleri afiyetle yiyebiliyor. Çocuklar bu okulda hem eğleniyor hem öğreniyor.

Anne ve babalar da unutulmuyor. Üst katta bulunan parti salonunda nefis ürünlerden oluşan menüyü çay, kahve ve meşrubatlar eşliğinde misafirlere ikram edilebiliyor.

CityCooks Mutfak Okulu'nda ayrıca istediğiniz tasarımda pasta ve salon süslemeleri konusunda da yardımcı olunuyor.

CityCooks Mutfak Okulu adres
Tepecik Yolu
Alkent Alışveriş Merkezi
No: 13/1 Etiler
Bilgi için: Özlem Dağgez
0532 414 57 89 - 0212 351 01 96
info@dantegastronomy.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER