› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.02.2016

Neden İngilizce İngiltere'de Öğrenilir?

British Counsil İngilizce'yi İngiltere'de öğrenmenin önemini vurgulayan bir yarışma düzenliyor. Deyimler ile aranız iyiyse, şanslı kişi olabilirsiniz.

İngiltere’nin İngilizce dil eğitimi için dünyanın bir numaralı ülkesi olduğunu biliyor muydunuz? (Study Travel Magazine, Aralık 2012). Her yıl dünyanın farklı noktalarından 600.000 öğrenci İngilizce dil kurslarına katılmak ve çok daha fazla öğrenci ise hem İngilizce dil becerilerini geliştirmek hem de matematik, moda veya mühendislik gibi alanlarda eğitim almak için İngiltere’ye geliyor. İngiltere’de eğitim almak ülkenin benzersiz kültürünü, şehirlerini ve kırsal alanlarını keşfetme şansı sunuyor. İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda’da yaşanacak çok fazla deneyim var.

Neden İngilizce İngiltere’de Öğrenilir?
iStock

İngilizce’yi İngiltere’de öğrenmek günlük konuşmaları ve deyimleri yerinde öğrenmek için aynı zamanda büyük bir fırsat. İngilizce deyimlerle ilgili bilginizi test edebilmeniz için British Council, eğlenceli bir yarışma hazırladı. Yarışmada Türkçe’de kullandığımız çok sayıda deyimin İngilizce karşılığını bulmanız isteniyor. Toplamda 5 Türkçe deyimin İngilizce karşılığını bularak çekilişe katılma şansı yakalıyorsunuz.

Yarışmaya katılan isimler arasından 5 şanslı kişi 1 Macbook, 1 adet iPad mini, 3 adet BBC Active TV English seti kazanacak. Yarışmaya son katılım tarihi 6 Mart 2016 (Saat:23.59). İyi şanslar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER