› 
 › 
17.09.2014

2. İstanbul Tasarım Bienali Kasım’da başlıyor

1 Kasım-14 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek 2. İstanbul Tasarım Bienali’nin hazırlıkları Galata Özel Rum İlköğretim Okulu’nda başladı.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 2. İstanbul Tasarım Bienali, Zoë Ryan küratörlüğünde 1 Kasım-14 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. ‘Gelecek Artık Eskisi Gibi Değil’ başlığını taşıyan bienal, “Şu anda gelecek nedir?” sorusunun cevabını arayan 50’nin üzerinde projeye ev sahipliği yapacak.

2. İstanbul Tasarım Bienali Kasım’da başlıyor
BLESS

Tasarım, teknoloji, moda, grafik tasarım, şehircilik, ürün tasarımı, film ve yemek projelerinin yer alacağı sergide manifestoların, sadece metin üretimi olarak değil, aynı zamanda eylem, hizmet, kışkırtma veya nesne olarak nasıl yeni baştan icat edilebileceği fikri sorgulanacak.

Bienalin ortak alanı Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, serginin yanı sıra altı hafta boyunca haftanın her günü farklı etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Bienal kapsamında, salı günleri Kontraakt ekibinin yayın programı, çarşamba günleri söyleşi ve paneller, perşembe günleri film gösterimleri, cuma günleriyse Akademi Programı atölye çalışmalarıyla, tasarımseverler için bir buluşma noktası olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER