› 
 › 
23.12.2019

2020 yılbaşı için mekan önerileri

İşte yılbaşı için en iyi eğlence mekanı ve yılbaşı programı önerilerimiz. Bu haberimizi okumadan 2020 yılbaşı programınızı yapmayın!

İZLE: YILBAŞI AĞACI NASIL SÜSLENİR?👇 
Pudra.com olarak sizler için 2020 yılını karşılamak için en iyi ve güzel yılbaşı programlarını listeledik. İşte yılbaşı için en iyi eğlence mekanı ve yılbaşı programı önerilerimiz. Bu haberimizi okumadan 2020 yılbaşı programınızı yapmayın! 

2020'ye iyi bir başlangıç için zarif sofra önerileri

Fairmont Quasar İstanbul, yeni yılı Ayşegül Aldinç ile karşılıyor

Başarılı performanslarıyla Türk pop müziğinin en önemli yorumcularından Ayşegül Aldinç ile Garo Mafyan & Turbulence Orkestrası 31 Aralık'ta Fairmont Quasar İstanbul, Luna Balo Salonu’nda sahne alacak. Aldinç, lüksü ve sanatı, dış mimariden iç mekan tasarımlarına kadar çarpıcı şekilde bir arada sunan Fairmont Quasar İstanbul’un eşsiz atmosferinde, hem kendi şarkıları hem de sevilen parçalara getireceği yorumla unutulmaz bir geceye imza atacak.
 
Ayşegül Aldinç

Luna Balo Salonu’ndaki 31 Aralık gecesi yeni yıl programı 19:30-20:30 saatleri arasında fuaye alanında kokteyl ile başlayacak. Yeni yıl gecesinin seçkin menüsünde kaz ciğeri, ördek konfit, trüflü karnabahar püresi eşliğinde istiridye mantarlı bonfile, yılbaşı küresi tatlısı gibi çok özel lezzetler yer alıyor.

Limitsiz yerli içki ve after party girişi ile 899TL ile 1599TL arasında değişiyor.

Fairmont Quasar İstanbul
Adres: 
Mecidiyeköy, Büyükdere Cd. No 76, 34393 Şişli/İstanbul
Rezervasyon için 0212 0212 403 85 00
Email: istanbul@fairmont.com

Wyndham Grand Kalamış 2020 yılını üç farklı konsept ile karşılıyor

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, misafirlerine yılbaşına özel seçeneklerle dolu bir program sunuyor. Yılbaşı gecesinde de misafirlerini en özel şekilde ağırlamaya hazırlanan otelde, akustik müziğin güçlü sesi Mehmet Erdem Kalamış Balo Salonu’nda sahne alacak. Aynı anda Beykoz Balo Salonu’nda çıkacak İlhan Güryalçın misafirlerini Türkçe yabancı pop şarkıları ile eğlendirecek. Ouzo Roof Restaurant’ta ise Grek müziğinin sevilen ismi Yorgo, Yunan ezgileri eşliğinde marina manzarasına karşı yeni yıla merhaba diyecek.

Wyndham grand kalamış yılbaşı eğlencesi

Her tarza hitap eden seçenekler
  • Wyndham Grand Kalamış yeni yıl programı için çeşitli fiyat seçenekleri sunuyor. Mehmet Erdem ile Kalamış Balo Salonu’nda yeni yıla girmek isteyenler, kişi başı 175 TL’den başlayan fiyat seçeneklerinden birini tercih edebiliyor. Fiyat kategorileri; Bistro, Loca ve Yemekli olarak üç gruba ayrılıyor.
  • Beykoz Balo Salonu’nda gerçekleşecek İlhan Güryalçın konserine katılmak isteyenler için yemekli ve limitsiz yerli içecekli kişi başı 500 TL’yken, Yorgo ile Ouzo Roof Restaurant’ta yeni yıla girmek isteyenler için yemekli ve limitsiz içecekli kişi başı fiyat 750 TL.

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel
Adres: Fener Kalamış Caddesi 38 – Kalamış İstanbul
Telefon: 0 216 400 00 57

Yeni yılda lezzetli bir başlangıç: LOKANTA NEVNİHAL
 
Lokanta nevnihal

Türkiye’nin dört bir yanından yöresel tatları yetiştiği adresten getiren Lokanta Nevnihal, özel reçetelerle hazırlanan eşsiz tatlarının yer aldığı yılbaşı mönüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor. Şef İbrahim Bayraktar’ın özel reçetelerle oluşturduğu mönüyle hem lezzetli bir gece geçirecek hem de sevdiklerinizle yeni yıla harika bir başlangıç yapacaksınız.

Lokanta Nevnihal’in yılbaşı mönüsü Akdeniz Havzası’nın lezzetlerinin kombin edilmesiyle oluşturulmuş. Lezzet yolculuğu iştah açıcı olarak fırın domates ve halhalı zeytin, aromalı otlar, zeytinyağı ve nar ekşisiyle başlıyor. Başlangıç olarak Lübnan ve Halep mutfağının öne çıkan tatları mütebbel ve muhammara, yaprak sarma, lakerda, fesleğenli peynir ezmesi ve cevizli ıspanak kökü sunulacak. Çorba olarak ise kış aylarının vazgeçilmezi olan kestaneli çorba yer alıyor.

Yılbaşı sofrasında lezzet şöleni ara sıcak olarak kuzu eti ve sebzeli börekle devam edecek. Yılbaşı deyince akla gelen ilk lezzet olan hindinin olmadığı bir mönü düşünülemezdi. Ana yemek olarak kestaneli iç pilav ve fırınlanmış ayvayla hazırlanan fıstıklı hindi sarma tabağıyla lezzet zirveye çıkacak. Son olarak mönüde irmik, balkabağı muhallebi, frambuaz ve karamel sosuyla hazırlanan Anadolu Düeti tatlısı damağınızla buluşacak.

Adres: Küçüksu Mh. Mustafa Düzgünman Cd. No:4 Üsküdar, İstanbul
Tel: 0216 332 13 33
www.lokantanevnihal.com


Patio'dan leziz ve eğlenceli yeni yıl kutlaması
 
Patio Yeni Yıl programı

Bebek’te açıldığı günden beri limon kokulu bahçesi, adeta tatildeymiş gibi hissettiren dekorasyonu, damakta iz bırakan lezzetleri ve hafta sonu enerjisini yükselten DJ partileriyle ünlü Patio yeni yıl menüsü ve eğlenceli kutlamasıyla 2020’ye hazır. 

Açıldığı günden beri kendinden sıkça konuşturan, bir deneyenin bir kez daha denemek için müdavim olduğu Enginar Dip ile başlayan Patio yeni yıl menüsü, bu lezzet deneyimini Patlıcan, Ricotta Peyniri ve Karides Dolgulu Portobello Mantarı ile pekiştiriyor. Damaklardaki lezzeti tazelemek için Bresaola Pizzette ile yeni yıl menüsüne devam eden Patio’nun ana yemek kahramanı ise tüm dünyada bu kutlamanın göz bebeği olan bir lezzet olarak kendini gösteriyor. Kestane ve Narlı Gravy Sos ile servis edilen, yanında Mevsim Sebzelerinden hazırlanan Tart ile gelen Hindi Rulo yeni yıl neşesini yaşatıyor. Patio bu enfes yeni yıl menüsünün şenlikli bitişini Mevsim Meyveleriyle servis edilen Ev Yapımı Pandore Çikolata Fondue tatlısıyla yapıyor.
 
Unutulmaz bir yeni yıl yemeğinin ardından DJ’lerin müzikleriyle yılbaşı partisini başlatan Patio, ilham veren ambiyansı, fark yaratan lezzetleri, imza kokteylleriyle 2020’nin ilk anlarını unutulmaz deneyimlere dönüştürüyor.

Fix menü
Yemek ve 2 kadeh yerli içki: 290 TL
Yemek ve limitsiz yerli içki: 430 TL
Adres: Cevdetpaşa Caddesi, No. 15 A, Bebek - İSTANBUL
Rezervasyon: 0212 257 57 70

Yılbaşını Monochrome Brasserie farkıyla yaşayın
Monochrome yılbaşı 2020 menüsü

Brasserie konseptine özgün bir anlayış getiren Monochrome, yılbaşı akşamı misafirlerini birbirinden özel lezzetlerle ağırlıyor. 

Klasik lezzetleri özel reçeteleri ile farklılaştıran Monochrome’un, menüsünde yer alan Balkabağı Çorbası, yılbaşı akşamına sıcak bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. İnce dilimlenmiş artisanal şarküteri ürünleri, yerli ve yabancı peynirler, karışık turşu çeşitleri, siyah üzüm, kuru meyveler, kabuklu yemişler ve baharatlı ekmek çeşitlerinden oluşan şarküteri tahtası ve hindistan cevizi ile zencefille marine edilmiş tavuk özellikle kalabalık masalar için paylaşımlı önerilen lezzetler arasında yer alıyor.

Ana yemeklerde özel baharatlarla hazırlanan patates kızartması eşliğinde sunulan Cafe de Paris Soslu Dana Bonfile ve adaçayı aromalı pane, roka, çeri domates, taze baharatlı tereyağı ve balsamik kreması ile lezzetlendirilen Tavuk Şinitzel dikkat çekiyor. Taze yeşillik ve ballı hardal sosla servis edilen Vegan Köfteler ise vegan beslenenler için lezzetli bir alternatif oluyor.
Monochrome’un tatlı çeşitleri arasında yer alan Oreo Cheesecake, Tiramisu, Çilekli Brownie ve Limonlu Tart ise yıla tatlı bir başlangıç yapmanızı sağlıyor.

Monochrome Brasserie, Bomonti, İstanbul
Adres: Merkez Mah. Silahşör Cad. Birahane Sk. No:1 Tarihi Bomonti Bira Fabrikası PK34384 Şişli, İstanbul
Rezervasyon için telefon: 0212 296 20 42


Yılbaşının özel adresi: Kilimanjaro (Bomonti)
 
Kilimanjaro

Kilimanjaro, yılbaşı gecesi için misafirlerine çok özel bir menü hazırladı. Kilimanjaro’nun fark yaratan lezzetlerine gece boyunca DJ Aytun çaldığı müzikler ile eşlik edecek.

Kilimanjaro’nun yılbaşı gecesi için hazırladığı menünün başlangıçlarında dere otlu çıtır kraker eşliğinde sunulan balkabaklı humus kereviz yer elması ve ayvanın yer aldığı karışık zeytinyağlı tabağı ve çerkez tavuğu yer alıyor. Ara sıcak olarak sunulan lor peyniri dolgulu ev yapımı ravioli közlenmiş patlıcan ile sunularak hem lezzeti hem sunumu ile göz dolduruyor. Deniz mahsulü severler için iyi bir alternatif olan ılık ahtapot ise közlenmiş biber sosu ile lezzetlendirilerek sunuluyor.

Kilimanjaro mutfağının yorumu ile hazırlanan; lezzeti kadar sunumu ile de iddialı olan hindi tandır, kestaneli ve kuru erikli iç pilavı ile hazırlanırken, sotelenmiş kırmızı soğan ve siyah kabak ile lezzetlendiriliyor. Geceye tatlıyla son vermek isteyenler için hazırlanan kestaneli çikolatalı sufle, kaymaklı dondurma ile lezzet şöleni yaşatıyor.

Kendine özgü atmosferi, dikkat çeken barı ve müzikleri ile Kilimanjaro yılbaşı gecesini samimi bir ortamda özel lezzetlerin tadını çıkararak geçirmek isteyenleri bekliyor.

Kilimanjaro (Bomonti)
Adres: Merkez Mah. Silahşör Cad. Birahane Sk. No:1 Tarihi Bomonti Bira Fabrikası Şişli, İstanbul
Rezervasyon için telefon: 0212 225 39 80 - 0549 791 07 34

Kozmonot Bomonti yeni yıl gecesinde; zengin, alkol eşleşmeli bir yeni yıl menüsü sunuyor

kozmonot bomonti2019’u uğurlarken misafirlerine lezzet senfonisi yaşatacak olan Kozmonot Bomonti’nin yeni yıl özel menüsünde; Mac&Cheese topları, mavi haşhaşlı humus, kişniş yağlı muhammara, taze kekikli Antakya kırma zeytin, sweet chili soslu panelenmiş karides, tatlı patates kızartması, narlı Burratta, portakal segment  ve dana carpacciodan oluşan zengin atıştırmalık seçenekleri yer alıyor. Ana yemeklerde ise; hindi taco, kesme sucuk taco, sıcak midye dolma, brioche kaburga brisket, Bomonti Black Ale ile dinlendirilmiş kabuklu dana eti, gemici pilavı ve tereyağlı kök sebzeler yer alırken geceyi Süt Reçelli San Sebestian taçlandıryor.
 
İsmini heyecanlı, hareketli görüntü kelimelerinden alan; müzisyen Arda Aygun, DJ Aziz Özer ve Klarnet Virtiözü Ergün Şenlendirici’nin orient, elektronik müziği etnik tınılarla harmanladığı, şehirde fırtınalar estiren Mosso Noise yılbaşı gecesi Kozmonot Bomonti’ye özel bir repertuarla konuk oluyor. 21.00 – 22.30 saatleri arasında performans sergileyecek olan grup, yılın son gecesinde misafirlere benzersiz bir müzik deneyimi yaşatacak.
 
Saat 23.00 itibarıyla kabine geçecek olan DJ Style –Ist ise geceye özel, en sevilen şarkıların yer aldığı ve her dakikada yeni yıl çoşkusunu hissettirecek özel repertuarıyla ritmleri hep yüksek tutacak.

Fix Menü: 350TL |Sınırsız menü: Sınırsız fıçı bira & şarap: 550TL

Kozmonot Bomonti
Adres: Cumhuriyet, Düzoğlu Sk. No:2, 34380 Şişli/İstanbul
Telefon: 0536 684 10 42
 
Buselik Meyhane’de yeni yıla kadeh kaldırın
 
tunel buselik meyhane

Buselik’in keyifli lezzetleri ve hayat dolu ortamıyla bu yılbaşı çok daha güzel geçecek. Yeni yıla hoş sohbetlerle girmek isteyenler için enfes lezzetlerle hazırlanan Buselik menüsüne, DJ performansı ya da canlı fasıl eşlik ediyor. İstanbul’un dört farklı noktasında bulunan Buselik’in Fenerbahçe şubesinde canlı fasıl; Tünel, Moda ve Anadolu Hisarı şubelerindeyse DJ performansı ile yeni yıl gecesi neşeli ve hareketli geçecek.

Buselik yeni yıl fix menüsü kişi başı fiyatı: 325 TL
Rezervasyon için: Buselik Tünel 0212 292 10 02 - DJ | Buselik Moda 0216 418 01 20 - DJ | Buselik Fenerbahçe 0216 345 34 36 – canlı fasıl | Buselik Anadolu Hisarı 0216 308 13 13 - DJ


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER