› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.12.2014

Akaretler’in yeni mekanı: Cahide Salonika

Çapamarka’nın yeni mekanı Cahide Salonika, Akaretler Sıraevler’de açıldı. Bu kış eğlencenin yeni adresi olacak mekan, Yunan müzikleri ve mezeleriyle yine coşturacak.

Çapamarka’nın yeni mekanı Cahide Salonika, Greek Bistro&Lounge konseptiyle Akaretler’de Al Jamal’in yerinde açıldı. Lezzetli mezeler, buzuki tınıları ve Cahide’ye özel şovlarla bu kış yine Cahide müdavimleri eğlenceli saatler yaşayacak.

Akaretler’in yeni mekanı: Cahide Salonika

Cahide Salonika’da Yunan müziğinin tanınmış ismi Buzuki Hakan ve orkestrası her gece canlı performans sergileyecek. Pazar günleri hariç haftanın her günü 20:00-01:30 saatleri arasında modern Yunan şovlarına sahne olacak mekan, eğlenceye erken saatlerde başlamak isteyenler için de ideal. Yunan müziklerinin yanı sıra Türk pop müziğinden tınılar da Cahide Salonika’dan yükselecek.

Çapamarka’nın mutfak şefi Erhan İldeş ve ekibinin elinden çıkan menüde cacikaki, keftedes, dolmades, homus, kalamarika gibi lezzetli mezeler bulunuyor. Bu kış Akaretler Sıraevler’de geceler yemek, meze, müzik ve şovlarla muhteşem bir şölene dönüşecek.

Cahide Salonika
Adres: Süleyman Seba Cad. No: 42/46 Akaretler Beşiktaş-İstanbul
Telefon: (0212) 219 65 30


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER