› 
 › 
Pudra.com 25.06.2012

Alaçatı'da yeni bir adres: Barbun Alaçatı

Ege kültürünü modern gastronomik metodlarla harmanlayan Barbun Alaçatı, İzmir Alaçatı'da açıldı. Barbun Alaçatı, Ege mutfağının yanı sıra yenilebilir çiçek ve toprak ile karşımıza çıkıyor. Şaşkınlık verici ama doğru!

Barbun Alaçatı, Ege Bölgesi'nde her bir üreticinin özenle yetiştirdiği ve Ege mutfağına damgasını vuran yöresel malzemeleri yaratıcı ve modern gastronomik metodlar ile birleşiyor.

Alaçatı'da yeni bir adres: Barbun Alaçatı

Kemal Demirasal’ın kendi doğasını araştırıp kendi tabak kompozisyonlarını oluşturduğu Barbun’da, doğaya uzak kalan ruhları, yabani baharatlarla birleşen yenilebilir çiçek hatta toprak ile buluşturuyor. Barbun Alaçatı’da dünya mutfağında öne çıkan havyar, deniz tarağı, trüf, "foie-gras" gibi ünlü lezzetler, ham malzemenin tadını bozmadan klasik ve yerel tatlar ile harmanlanarak yeniden yorumlanıyor, ayrı bir lezzet formuna bürünüyor.



Yalın ve sade bir dekorasyonu olan Barbun Alaçatı'da, birbirinden lezzetli yemekler, doğadan gelen lezzetler eşliğinde karşınıza çıkıyor.

Barbun Alaçatı, kah tasarımsal objeler kah doğadaki orijinal formlarında sunduğu bu naif ve benzersiz lezzetlerle görsel olarak da misafirlerini şımartıyor.




Barbun Alaçatı'da akşam yemekleri bir başka!
Barbun Alaçatı, görsel, duyusal ve tat olarak misafirlerinin tüm duyularına hitap ediyor. Özel yemek odalarında hem Barbun Alaçatı şefleri ile ince detaylara inebilir hem de kendi misafirlerinizi bu benzersiz deneyime ortak edebilirsiniz.


Barbun Alaçatı
Adres: 1001 Sokak No.5 Alaçatı Çeşme İzmir
Telefon: (0232) 716 83 08


Barbunalacati.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER