› 
 › 
Pudra.com 05.02.2013

Aqua Restaurant'ta İtalyan lezzetleri

Four Seasons Bosphorus içindeki Aqua Restaurant'ta İtalyan şöleni var. Floransa'daki Michelin yıldızlı Il Palagio restoranının Şefi Vito Mollica'nın lezzetleri 5-10 Şubat 2013 tarihleri arasında tadılabilir.

Four Seasons Bosphorus, 5-10 Şubat tarihleri arasında Four Seasons Floransa’nın Michelin yıldızlı restoranı Il Palagio’nun Executive Chef'i Vito Mollica’yı konuk şef olarak ağırlıyor.

Aqua Restaurant'ta İtalyan lezzetleri

Ürün seçimindeki titizliği ile tanınan Şef Vito, keşif gezisi için Ocak ayında Aqua’nın mutfak ekibi ile lokal ürünleri inceleyerek Aqua’da sunacağı menü için ön hazırlık yapmış. 5-10 Şubat süresince İtalyan şefin hazırladığı akşam yemeği menülerinin servis edileceği Four Seasons Bosphorus’un restoranı Aqua’nın, 10 Şubat’taki Pazar Brunch’ı da Şef Vito’ya emanet olacak.

Akşam yemeği için Aqua’ya tercih edenler için gastronomik ziyafet leziz İtalyan atıştırmalıkları ile başlayacak. Ravioli, risotto ve lazanya çeşitlerinin yanı sıra Şef’in kendine özgü yorumu ile levrek, ızgara akya, ağır ateşte pişmiş kuzu ve dana yanağı da menünün iddialı yemeklerinden. Yengeç etli "timbale" ise Şef’in imza başlangıçlarından. Bu yıldızlı menünün tatlıların sahibi ise Fransız Pasta Şefi Ghislain Gaille.

Aqua Restaurant
Adres: Çırağan Cad. No. 28 Beşiktaş, İstanbul
Tel: 0212 381 4059
Fourseasons.com/bosphorus


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER