› 
 › 
Pudra.com 12.05.2011

Armada Otel'de gazino geceleri: Neogazino!

Hakan Erdoğan Productions, geçmişin özlenen gazino eğlencesini geri getiriyor. Cuma akşamlar Armada Otel'de yapılacak gazino gecelerini kaçırmayın!

Hakan Erdoğan Productions gazino gecelerini sunar: Neogazino!!!

Armada Otel'de gazino geceleri: Neogazino!
Pudra.com okuyucularına özel bir haberimiz var. İstanbul'da gazino geceleri yaşamak isteyenler için Hakan Erdoğan Productions farklı bir organizasyonla karşımızda: Armada Otel'de Neogazino Geceleri!

Hakan Erdoğan Prodüksiyon'u yaz aylarında Sakıp Sabancı Müzesinin bahçesinde düzenlenen “Kahvaltıda Caz” konserleri ve müdavimlerince dört gözle beklenen “İstanbul Bach Günleri” organizasyonlarından tanıyoruz. “Mozart Günleri”, “Ev Konserleri”, “İstanbul Modern’de Gece Vardiyası” ve “İstanbul 2010 Balık Ekmek Caz”, “Ramazanda Caz” konserlerini de gerçekleştirdiler ve şimdi gazino eğlencesini sunuyorlar...

Neogazino geceleri nasıl olacak?
Neogazino’yla gazino günleri geri geliyor. Yaşamayanların filmlerden tanıdığı, yaşayanların anlata anlata bitiremediği gazino atmosferi Armada Oteli’nde yeniden canlandırılacak.

13 Mayıs 2011 Cuma akşamı başlayacak Neogazino, altı hafta boyunca her Cuma, Armada Oteli’nde, hava koşulları izin verdiğinde otel terasında, kaliteli eğlence kültürünü özleyenleri ağırlayacak.

Neogazino Programı'nda neler var?
Klasik Türk musikisinin günümüzdeki en iyi icracısı Münip Utandı’nın katkılarıyla oluşturulan fasıl topluluğu, müzik tarihimizin en sevilen eserlerini seslendirmek üzere Neogazino sahnesinde olacak.

Neogazino’nun bir de assolisti var: Opera kökenli ses sanatçımız Efruze 70’li yılların Türk filmlerinden de tanıdığımız popüler ve çok sevilen Türk sanat müziği şarkılarıyla izleyicileri coşturacak.

Gazino kültürünün Batı müziğine göz kırpmayı ihmal etmediği de unutulmadı: Neogazino’nun programında, önde gelen caz müzisyenlerimizin sunacakları caz performansları da var…

Rezervasyon ve bilgi için (0212) 455 44 71-72 numarayı arayabilir; program bilgisi için www.neogazino.com adresini tıklayabilirsiniz.

Neogazino Geceleri
13 Mayıs 2011
20 Mayıs 2011
27 Mayıs 2011
3 Haziran 2011
10 Haziran 2011
17 Haziran 2011

Armada Otel İstanbul
Adres: Ahırkapı Sok. No:24, 34122
Sultanahmet, İstanbul
Telefon: 0212 455 44 55



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER