› 
 › 
Pudra.com 15.06.2011

Babalara en güzel brunch Four Seasons'da!

Babalar Günü'nde muhteşem Boğaz manzarasını izleyerek kutlamak için Four Seasons Bosphorus, keyifli bir bahçede olmak isteyenler için Four Seasons Sultanahmet çok özel alternatifler...

Babalar Günü için çok özel bir program yapmak istiyorsanız Four Seasons'ın o güne özel programlarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Four Seasons otelleri, sizleri Sultanahmet ya da Boğaz’daki benzersiz atmosferleri ve evinizdeki lezzeti aratmayacak tatları ile Babalar Günü için hazırlanan enfes bir brunch’a davet ediyor.

Babalara en güzel brunch Four Seasons'da!

FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS
Boğaz’ın etkileyici manzarası ile sizleri karşılayan Aqua Restaurant’da, Türk kahvaltılarının tüm vazgeçilmezleri, dünya mutfaklarından leziz tatlar ve ayrıca hem göze hem de mideye hitap eden suşi çeşitleri bulunuyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus’un babanız için sundukları, bununla sınırlı değil: Spa & Hammam’ın yeni ürünleri Sodashi ve Natura Bissé’nin erkeklere özel rahatlatıcı ve yenileyici vücut ya da cilt bakımlarından birisini seçerek babanıza çok farklı bir Spa deneyimi hediye edebilirsiniz.

Kişi başı KDV dahil 150TL.
6-12 yaş arası çocuklar için %50 indirim
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0212 381 40 59’u arayabilirsiniz.


FOUR SEASONS HOTEL SULTANAHMET
Açıldığı günden bu yana, ünlü gurmeler tarafından defalarca “İstanbul’un En İyi Restaurant’ı” seçilen Seasons Restaurant, yemyeşil bahçesi, sakin ve huzurlu ortamında Four Seasons kalitesi ve servis anlayışı ile babalarıyla unutulmaz bir Pazar yaşamak isteyenlere ailece keyif alınabilecek bir Brunch sunuyor.

Executive Chef Savaş Aydemir’in özel olarak hazırladığı, farklı tatların, Uzak Doğu’nun gizemini taşıyan baharatların, birbirinden leziz suşilerin de yer aldığı brunch’ta, Türk kahvaltılarının vazgeçilmezleri, zengin meze çeşitleri ve zeytinyağlıların yanı sıra barbekü keyfi de mümkün olacak. Birbirinden leziz “mini tatlı” büfesi ise bu keyfin son durağı...

Kişi başı KDV dahil 110TL.
6-12 yaş arası çocuklar için %50 indirim
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0212 402 31 50’yi arayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER