› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.11.2009

Bambu çubuk masajı ilk kez ve sadece Sanda Spa'da

“Bamboo Miracle” masajı ile negatif enerjileri uzaklaştırıp huzuru yakalayın...

Doğanın mucizelerini taşıyan bambu çubuklarının ritmik hareketleriyle hem ruhunuzu hem de bedeninizi yenileyin.

Bambu çubuk masajı ilk kez ve sadece Sanda Spa'da

Türkiye’de ilk kez ve sadece Sanda Spa’da uygulanmaya başlanan Bamboo Miracle, doğanın ve ormanın mucizelerini taşıyan benzersiz bambunun etkisiyle, deneyenleri bambaşka bir dünyaya götürüyor. Ayak parmaklarının ucundan başlayıp saç diplerine kadar devam eden masajda özel yağlar ve 11 farklı bambu çubuğu kullanılıyor.

Uyum ve huzuru simgeleyen, Güney Pasifik’te negatif enerji, ruhları uzaklaştırdığına, şans getirdiğine inanılan bambu çubuklarıyla yapılan Bamboo Miracle, vücudu rahatlatıp tenin ipeksi bir yumuşaklığa kavuşmasını sağlıyor.



Vücudun farklı bölgeleri için 11 farklı boyuttaki bambu çubukları ile yapılan masajın en önemli özelliği bambu çubuklarının sıcak olması. Tüm vücuda uygulanan baskılı dokunuşlarla başlayan masaj özel yağların tene uygulanmasının ardından ısıtılmış bambuların yumuşak hareketleriyle devam ediyor. Bambu çubuklarının tenle buluşması kişinin kendini iyi, huzurlu ve rahatlamış hissetmesini sağlıyor; tüm gerginliğini atmasına olanak tanıyor. Balili ve Türk terapistler tarafından uygulanan Bamboo Miracle, başa ve yüze yapılan masajla sona eriyor.

Baskılı bir masaj olan Bamboo Miracle ile yorgun kaslarınızı gevşetebilir, sırt ve boyun ağrılarınızdan kurtulabilir, rahatlayıp sakinleşebilirsiniz. Bamboo Miracle iki kişilik odalarda da çiftlere uygulanabiliyor.

Bamboo Miracle masajını denemek isteyenleri 50 ve 90 dakikalık olmak üzere iki farklı seçenek bekliyor. 50 dakikalık masaj ise 155 TL. Sanda Card sahipleri ise bu masajı paketlerini kullanarak deneyimleyebiliyorlar.

SANDA SPA-İstinye 0212 367 2060
SANDA SPA-Trio 0216 472 0072
SANDA SPA-Etiler 0212 352 2500


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER