› 
 › 
09.10.2014

Bebek Çocuk Festivali 2014

Bebek Çocuk Festivali bu yıl ilk kez düzenlenecek. Ailelerin ve çocukların ilgisini çekecek festival, 11-12 Ekim tarihlerinde Bebek Parkı’nda gerçekleşecek.

Türkiye’de ilk kez bebek ve çocuklar için düzenlenen Bebek Çocuk Festivali, 11-12 Ekim tarihlerinde etkinlikler, konserler ve eğlenceli aktivitelerle kaliteli zaman geçirmek isteyenleri ve çocuk ruhunu hala yitirmemiş olanları ağırlayacak.

Bebek Çocuk Festivali 2014

0-15 yaş arası çocuklar için düzenlenen festival dopdolu bir program sunuyor. Festivalde bilim, kurabiye, anne-çocuk, müzik, beden gibi farklı konularda düzenlenen atölye çalışmalarının yanı sıra yüz boyama, pony club gibi birçok etkinlik de minikleri bekliyor. Bebek Çocuk Festivali kapsamında Pedagog Gözde Erdoğan, ailelerle interaktif bir söyleşi de gerçekleştirecek.

Birçok ünlü isim de festivalde olacak. Festival boyunca Derya Baykal ponpon atölyesinde miniklere eğlenceli saatler yaşatacak. Ebru Akel, “Hamilelik Serüvenim” adlı kitabıyla okuyucularıyla buluşacak. Bir başka heyecanlı etkinlik ise "Star Wars Jedi Padawan Akademesi". Jedi hayranı çocuklarla Jedi olmanın püf noktaları paylaşılacak ve onlara ışın kılıcı eğitimi verilecek. Ayrıca LÖSEV ve Tohum Otizm Vakfı da stantlarıyla festivalde olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER