› 
 › 
mia-posta.com 11.11.2010

Bebek'te özel parti mekanı: Upside

Şimdi moda parti mekanları! Bekarlığa veda, doğumgünleri, şirket eğlenceleri, Latin geceleri, VIP partiler... Burası tamamen size özel!

Eski sahibi Cevat'ın makarnaları ve tarçınlı sıcak şarapları ile, hemen hemen hepimizin kapısından en azından bir kere içeriye girdiği eski Cats & Dogs, yeni Upside, 1997 yılından beri aynı aşçı ve personel ile hayatımızda değişmeyen nadir adreslerden.

Bebek'te özel parti mekanı: Upside

Son 3 senedir mekanı başarıyla işleten Alper, 2010 sonbaharına ve 2011 yılına imzasını atmaya hazır. Özellikli bir mekan arıyorsanız, kendi eğlence tarzınızı belirmek istiyorsanız, sıcak ve canlı güz renkleri ile dekore edilmiş konforlu bir ortamda, 30-70 kişi arasında herhangi bir davet vermek veya bir organizasyon yapmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz!

Bekarlığa veda, doğumgünleri, şirket eğlenceleri, Latin geceleri, VIP partiler son haftaların en popüler tercihleri. Perşembe akşamları düzenlenen karaoke ve Elif Yalın'ın Cuma akşamı sahne aldığı canlı müzik geceleri ise Bebek'i şenlendirmeye devam ediyor.

Evinin salonuna inmiş gibi rahat hissedip aynı zamanda eğlenmek ve eğlendirmek için mekan aradığınızda ilk tercihin Upside olabilir.

Upside
(0212) 263 46 97
Cevdet Paşa Caddesi Bebek Hamamı Sokak 2, Bebek


Kaynak: mia-posta.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER