› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.02.2012

Bej Karaköy'de keyifli akşamlar

İstanbul’un son dönem en popüler semti Karaköy’ün gözdelerinden Bej, yenilenen şarap ve yemek mönüsü ile misafirlerini mest ediyor.

Bej, tarihi dokusu ve son dönemde artan popüleritesi ile çekim noktası olan Karaköy’de, güzel bir kahvaltı, enfes bir öğlen ve akşam yemeği için artık en iyi adreslerden. Yenilenen mönüsü ile artık daha fazla insanın vazgeçilmez yerlerinden biri oldu.

Bej Karaköy'de keyifli akşamlar

Karaköy Kemankeş Caddesi’ndeki Fransız Geçidi İş Merkezi içindeki Bej Kahve, geçen yıl çok konuşulan İstanbul'un en özel tasarım dükkanlarından “Kağıthane” ile aynı çatı altında. Bej'in dekorasyonu şık, rahat ve samimi.

Restoran 6 Ocak 2012'den beri akşam yemekleri de servis ediyor. Restoran 24.00'te kapansa da son siparişler 23.00'te alınıyor. Türk ve Avrupa mutfağından oluşan akşam mönüsünündeki leziz yemekler, küçük ve büyük tabaklar olarak ikiye ayrılıyor. Şarap mönüsünden seçebileceğiniz dünya şarapları ile küçük tabaklardan bir ziyafet yaratabilirsiniz. Mekanın spesiyali olarak Alman ekmeği üzerine krem peynir, somon ve kapariyi mutlaka deneyin. Ayrıca karamel soslu kabak tatlısı ve somonlu, sebzeli noodle da sevilen spesiyallerinden.

Son günlerde tam bir buluşma mekanı olarak öne çıkan Bej'in kokteyllerini sakın es geçmeyin.






Karaköy artık tam bir keşif semti. Galeriler ve müzelerde yapacağınız ziyaretlerde, keyifli bahçesi, sade ama özgün lezzetlerden oluşan mönüsü ile Bej, Karaköy’ de nefis bir alternatif sunuyor.

Bej Karaköy
Kemankeş Cad. Fransız Geçidi No 11 Karaköy, 34425 İstanbul
Tel: (0212) 251 7195


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER