› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.01.2010

Bentley’de efsanevi bir aşk masalı: Romeo ve Juliet

Ezber bozan hoşluklarla hayatını renkli kılmak isteyenlere özel bir teklifimiz var!

Bentley Hotel, 2010’daki Sevgililer Günü’nü ölümsüzleştirmek isteyenlere sesleniyor. Design zinciri otelin bu yılki St. Valentine mönüsünün teması Romeo ve Juliet. Çağdaş aşıklar önce Welcome Coctail ile karşılanıp ardından Bentley Restaurant’ta ağırlanıyor. Dileyenler kokteyl- yemek-konaklama içeren paketlerden yararlanarak geceyi sabaha, aşklarını sonsuza taşıyor...

Bentley’de efsanevi bir aşk masalı: Romeo ve Juliet


Kalıpları kırıp ezber bozan hoşluklarla hayatını renkli kılmak isteyenlere özel bir teklifimiz var: Dünyaca ünlü bir efsaneden yola çıkmak isteyen Romeo’lar, eğer bulmuşlarsa aradıkları Juliet’leri durmamalılar, hemen Bentley Hotel’i arayıp rezervasyon yaptırmalılar!


Sevgilisi ile otele gelen aşıklar, önce Welcome Coctail ile karşılanacaklar. İtalyanların ince zevkleri ile döşeli hip bir otelde... Sonra Bentley Restaurant’ın romantik atmosferinde göz göze olacaklar. Mönüdeki başlıklardan Romeo ile Juliet’in ünlü repliklerini okuyacaklar birlikte... Enfes tatlar, şık sunumlar, soft müzikler eşliğindeki yemeğin ardından ise belki Bentley Hotel’in kendileri için gül yaprakları ile süslü odalarında bulucaklar kendilerini... Efsanenin tersine kavuşacaklar birbirlerine!





Romeo ve Juliet Mönüsü
Dana Carpaccio; ılık hardal sos, haşhaşlı grissini, roka ve yonga parmesan ile

R: Juliet, gözlerin gökte olsaydı, yıldızlar da yüzünde...
Gnocchi; ıspanak, domates, ceviz parçaları ve creme sos ile

J: Romeo bırak bu adı, al bütün varlığımı...
Portakallı Sorbet

R: Senin dudaklarınla, dudaklarım günahtan arındı...

Bonfile Izgara; soya filizi, baby patates ve kırmızı biber sos

J: Öyleyse şimdi günah dudaklarımda kaldı...


Sevgililer Günü Pastası; çilek ve pembe çikolatalı

R: Madem öyle geri ver bana günahımı...


Maliyetlere gelince Welcome Coctail ve Romeo ve Juliet Mönüsü’nün KDV dahil, içki hariç kişi başı fiyatı 30 Euro. Standart odada iki kişi konaklama 150 Euro, panoramik şehir manzaralı corner odada iki kişi konaklama 200 Euro, özel teraslı ve jakuzili çatı katı suitlerinde iki kişi konaklama 360 Euro.
Bu paketlerin tümüne; Welcome Coctail, Romeo ve Juliet Mönüsü (iki kişilik, içki hariç) ve 15 Şubat sabahı açık büfe kahvaltı, sauna ve fitness center’dan ücretsiz yararlanma da dahil. Geceyi otelde geçiren sevgililer için odalarda Bentley’den özel sürprizler de söz konusu tabii!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER