› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2009

Bentley Hotel'de yeni yıla girmek...

Şehirde romantik bir yılbaşı geçirmeye ne dersiniz?

2010 özel bir yılbaşı... Bu nedenle çok özel bir yerde kutlanmalı. Bentley Hotel, bu anlamda avantajlı... Design Hotels üyesi öncelikle... 31 Aralık akşamı aristokrat bir mönü tadımı... Belki ardından yeni yıl parti mekanı Nişantaşı’nda sınırsız eğlence... Ve gecenin sonunda Bentley’in konforlu odalarında romantik bir kalış... Sabah 2010’a hip otelde uyanış... Hem de ister yalnızca yemek ister konaklamalı paket!

Bentley Hotel'de yeni yıla girmek...




İtalyan çizgileri taşıyan zarif tasarımı ile dikkat çeken Design Hotels zinciri üyesi, "hip" otel Bentley, yeni yıl için özgün bir alternatif. Bentley Hotel’in ilk teklifi, Bentley Restaurant’taki yılbaşı yemeği. Bentley Özel Yılbaşı Mönüsü’nde; yosuna sarılı somon, yaban turplu patates, bıldırcın yumurtalı havyar ve portakal sos ile; Asya çıtırları, baharatlı tavuk, ekşi-tatlı soslu noodle ve sebzeler ile; limon sorbe, maşmella ve nane yaprakları ile; levrek spring roll, deniz börülcesi, sebze topları, kurutulmuş limon ve tereyağı sos ile; kestane cheesecake, meyve salsa ve mandalina sos ile yer alıyor. Yemek bitiminde konuklara çay-kahve ikramı yapılıyor.

Bu özel mönünün fiyatı 90 TL. Yalnız bu fiyata KDV dahil, içki ise hariç.





İkinci teklif ise yeni yıl yemeği ile birlikte otelde konaklama şansı da veren Bentley 2010 özel paketleri. Paket fiyatlarına gelince; standart odada iki kişi konaklama 200 Euro, panoramik şehir manzaralı corner odada iki kişi konaklama 240 Euro, suit'lerde iki kişi konaklama 300 Euro biçiminde. Bu paketlerin tümüne; Hoşgeldiniz Kokteyli, Yılbaşı Gecesi Özel Akşam Yemeği Mönüsü (iki kişi, içki hariç) ve artı 1 Ocak sabahı açık büfe kahvaltı dahil. Sauna ve fitness center’dan yararlanma dolayısıyla şımartılma ile geç check-out olanağı ise Bentley’in değerli konuklarına küçük bir yeni yıl hediyesi...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER