› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.11.2013

Bir fincan mutluluk: Cup of Joy

Kahve tutkunlarının gözdesi, keşfetmeyi sevenlerin yeni durağı olmaya aday, bir fincan mutluluğun vücut bulmuş hali Cup of Joy, Bebek’te açıldı.

Kültürümüz icabı çayımızı yanımızdan hiç ayırmayız. Peki ya kahve, o üvey evlat mı? Elbette değil. Bir fincan mutluluğa ayıracak vaktimiz her daim var. Hem de şehrin en iyi kahvesine.

Bir fincan mutluluk: Cup of Joy

Cup of Joy, kahve düşkünlerini tatmin edebileceği gibi yeni tatları keşfetmekten haz alanları da mutlu ediyor. Mekanın ‘single origin’ kahveleri günlük olarak çekiliyor. Böylelikle her gittiğinizde enfes taze kahve kokusunu duyabiliyorsunuz. Yeni tatlar denemek için ‘dripping’ ve ‘Aeropress’ gibi demleme yöntemleriyle hazırlanmış kahveleri deneyebilirsiniz.

Geleneksel kahvelerin de en iyisi Cup of Joy’da. Porselen cezvede pişirilen Türk Kahvesi mekanın favorilerinden. Sadece Türk Kahvesi değil, Latte Espresso hangi kahveyi seçerseniz seçin kahvenizi özel tasarımlı bir fincanda yudumluyorsunuz.

Kahvenin can dostu jazz, Cup of Joy’da sadece arka planın bir parçası değil mekanın dinamiği. Adeta bir şeker gibi kahvemize düşüyor ve hayatı tatlandırıyor. Kısaca Cup of Joy'un uyumu sizi de içine alıyor.

Mekanda kahvenizin yanına eşlik edecek muffin'ler ve cookie'ler de mevcut. Hem de günlük, taze taze geliyor. Cup of Joy sadece arkadaşlarınızla keyifli sohbetler edebileceğiniz bir yer değil aynı zamanda tek başınıza gelip dergi okumak ve hatta sadece uzaktan hayatı seyretmek için bile harika bir yer.

Cup of Joy'da sabah 8.00’den akşam 19.00’a kadar bir fincan mutluluğu yudumlayabilirsiniz.


Telefon: (0212) 263 00 06
Adres: Cevdetpaşa Caddesi No. 53-5 Yasemin Pasajı-Bebek-İstanbul


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER