› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.07.2014

Bodrum’un yenisi: Juju by Babylon

Yaz tüm coşkusuyla devam ederken yeni beach club’larla tanışmaya devam ediyoruz. Bodrum’da açılan Juju by Babylon bu yazın favori mekanlarından biri olmaya aday.

İstanbul ve Çeşme’den sonra Bodrum’un nabzını tutmak için harekete geçen Babylon’un, 7 Temmuz’da açtığı Juju by Babylon ile sezona oldukça iddialı bir giriş yaptığını söyleyebiliriz. Cennet Koyu’nun, insanı gerçekten cennette hissettiren doğasında konumlanan Mandarin Oriental’in içinde yer alan mekan kaliteli müzik, lezzetli yiyecekler ve konfor üçgeninin hakkını veriyor. Plajın konsepti ve tüm mekan ögeleri Selin Maner’in elinden çıkmış. Girdiğiniz anda titizlikle oluşturulmuş detayları fark ediyor ve hemen bir kadın dokunuşu olduğunu hissediyorsunuz. Danimarka’dan projeye özel olarak getirtilen Eva Solo ve Norman marka kadehler, MoSantimetre tasarım porselen fincanlar, doğal ürünlere sadık kalınarak uygulanan mimari ise dikkatimizden kaçmayan detaylardan bazıları…

Bodrum’un yenisi: Juju by Babylon

Müziğe doyacaksınız
Juju by Babylon’un gecesi de en az gündüzü kadar iddialı! Kaliteli müzik felsefesiyle yola çıkan mekanın “M2” adı verilen alanında Buddha-Bar, Hotel Costes gibi mekanların ikonik Dj’leri Stéphane Pompougnac, DJ Maestro, Claude Challe eğlencenin ritmini belirliyorlar. Güneşi bu mekanda batırdıktan sonra sabaha kadar doyasıya dans edebilirsiniz. JuJu Bar@M2, plaja gelemeyen müzikseverlere ve tekne sakinlerine de açık. JuJu by Babylon, doğanın mucizesi içinde aynı zevkleri ve yaşam stilini paylaşanları bu yaz buluşturacak gibi görünüyor. Mekan ünlü isimler tarafından da çoktan keşfedildi bile!

juju babylon bodrum beach club

JuJu By Babylon Plajı 10:00–17:00, JuJu Bar@M2 10:00–02:00 saatleri arasında açık.

Giriş ücreti: 150 TL

Adres: Mandarin Oriental Bodrum, Cennet Koyu, Çomça Mevkii, Göltürkbükü-Bodrum
Telefon: (0252) 311 27 88

Ajandanıza not edin
Başarılı Dj’lerin performanslarıyla coşabileceğiniz M2’nin Ağustos 2014 programı şöyle:
9, 16, 23 Ağustos 2014, DJ Maestro
17 Ağustos 2014, Ravin


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER