› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.06.2012

Bu yaz Çeşme'de en çok Bobou Beach konuşulacak!

Emre Ergani durmuyor. Pudra.com'a göre Çeşme'nin bu yaz en çok konuşulacak mekanı Bobou'yu açmaya hazırlanıyor. "Bohemian Bourgeois (bohem burjuvazi)" kelimelerinden yaratılan Bobou 29 Haziran'da eski Seaside'ın yerinde açılıyor.

Emre Ergani her yerde! Nişantaşı'nda, Kuruçeşme'de, Meşrutiyet Caddesi'nde, Alaçatı'da, Çeşme'de... Bu yaz Çeşme'nin en çok konuşulacak mekanı Bobou'un arkasında yine Emre Ergani var. Pudra.com Emre Ergani'nin yeniliklerini sizinle paylaşmaya devam ediyor.

Bu yaz Çeşme'de en çok Bobou Beach konuşulacak!

"Bohemian Bourgeois (bohem burjuvazi)" kelimelerinden yaratılan Bobou 29 Haziran'da eski Seaside'ın yerinde açılıyor. Dev bir tesis. Tamam 1500 kişilik. Nefis bir plaj ve eğlenceli partilere ev sahipliği yapacak hareketli bir gece kulubü Bobou.

Şimdi gelin Bobou'da neler var yakından bakalım: Kış aylarında yine Emre Ergani mekanı olan W Lounge'de harika "Richi Rich” partilerini düzenleyen Mert Vidinli & Çağla Gürsoy yaz boyunca Bobou'da olacak. İlk Richi Rich partisi 30 Haziran Cumartesi günü. Tüm yaz boyunca her cumartesi gerçekleşecek Richi Rich partilerinde Virgin Radio DJ'lerinin setleriyle Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy ev sahipliğinde...

Geçen yıl plaj partisi denince ilk akla gelen partilerden olan “Full Moon Party”ler de Bobou'nda. İlki "Devrialem.biz presents Full Moon Black&White Party" olarak 29 Haziran'da gerçekleştirilecek. Saat 22:00'de başlayacak partide Virgin Radio DJS ve DJ Doğuş Çabakçor setleriyle davetlileri coşturacak.

Kuruçeşme'deki Levendiz Meyhanesi'nin yazlık yeri de Bobou içinde olacak. Haftanın 4 gecesi canlı Rum müziği eşliğinde eğlenilebilecek.

Eski Seaside’ın yerinde bugün Bobou var. Tamamen yeni teknolojiyle donatılmış, kışkırtıcı beach partilerin yaşanacağı dev bir kulüp ve nefis bir sahil burası. Eğlence seven bohem burjuvaların yeni buluşma noktası...

Bobou
Adres: Piyade Kumluğu Alaçatı, Çeşme
Rezervasyon için Tel: 0532 581 1903
facebook.com/boboualacati



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER