› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.07.2015

Yada Club Büyükada'da yazın keyfini çıkarın

Büyükada’nın en bakir koyu Viranbağ’daki Yada Beach Club, yazın tadını çıkarmak için şehirden uzaklaşmaya gerek yok diyenler için harika bir alternatif.

İstanbul çevresinde gönül rahatlığıyla denize girip keyif yapabileceğimiz bir yer arıyorsanız, bu yaz Yada Beach Club'ı keşfedebilirsiniz. Modern ve şık konseptiyle adanın en temiz ve bakir koyunda yer alan Yada Beach, bir tatilden beklediğiniz ihtiyaçları fazlasıyla karşılayacak.

Yada Club Büyükada'da yazın keyfini çıkarın
Yada Beach Club, sadece plajının güzellğiyle değil, yeme-içme meraklılarının da keyifli vakit geçireceği bir buluşma noktası olacak. Gününüze Yada Beach Club’un özel olarak hazırladığı kahvaltı menüsüyle başlayabilirsiniz. Gün içerisinde bir şeyler atıştırmak veya içkisini yudumlamak isteyenler için plaja servisi bulunan Yada Beach, akşamları ise Akdeniz mutfağı ve Yada Sushi&Seafood’un en özel lezzetlerini sunuyor. Akdeniz mutfağının öne çıkan lezzetleri şef Sadık Dursun ve İbrahim Çağan’ın, yaz mevsiminin vazgeçilmez lezzeti mezeler Alaçatı Eflatun’dan tanıdığımız lezzet perisi Nalan Hanım’ın, sushiler ise Yada‘nın usta sushi şefi Jampa Sudson'ın elinden çıkıyor. Hafta sonları DJ eşliğinde özel partilere de ev sahipliği yapacak Yada Beach’te haftanın tüm yorgunluğunu atmanız mümkün.
Yada Club Büyükada'da yazın keyfini çıkarınBüyükada iskelesinden kalkan özel "Yada’" tekneleriyle misafirlerini 10 dakika süren kısa bir yolculukla adaya ulaştıran Yada Beach, hazırlıksız gelen misafirler için plaj ürünlerinin bulunduğu sevimli dükkanı ile ihtiyacınız olan her şeyi hizmetinize sunuyor size ise adanın keyfini çıkartmak kalıyor.

Yada Beach Club giriş ücreti
Hafta içi: 30 TL.
Hafta sonu: 50 TL
Telefon: (0532) 173 37 52

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Çeşme'nin en iyi beach club'ları
2016 yazını dolu dolu geçirebileceğiniz, Çeşme'nin en iyi beach club'larını Pudra.com olarak seçtik. Görmek için habere tıklayın.

Bodrum'un en iyi beach club'ları
Yaz tatilinin favori mekanlarından Bodrum'un en iyi ve gözde beach club'larını sizin için seçtik. Öğrenmek için haberimize tıklayın.

2016 Yaz festivalleri
2016'nın yaz ayları çok eğlenceli geçecek gibi görünüyor. Birçok sanatçı ve grubu ağırlayacak İstanbul'da en iyi festivalleri müzik severler için seçtik.

2016 Yaz konserleri
Birbirinden renkli ve eğlenceli konserlerle yaza hazırız artık! Pudra.com editörleri olarak hazırladığımı 2016 yazının konser rehberine mutlaka göz atın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER