› 
 › 
Pudra.com 12.03.2015

Cappadox Festivali 16-18 Mayıs 2015'ta Kapadokya'da

Kapadokya'da ilk kez düzenlenecek Cappadox Festivali'nin programı açıklandı. Pozitif Live'in yeni festivali Cappadox'ta çağdaş sanat, gastronomi, müzik, doğa ve müzik ana temalarında etkinlikler düzenlenecek.

Kapadokya’nın başka bir dünya hissi yaratan coğrafyasında hayat bulan kültür, doğa, müzik, çağdaş sanat ve gastronomi festivali Cappadox’un programı cappadox.com’da açıklandı. Dünyanın dört bir köşesindeki festival takipçilerini Kapadokya’ya davet eden Cappadox, 16-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Hem yeni ve sıradışı temasları mümkün kılmayı hem de tarihin geleceğe uzanan izlerini takip etmeyi vaat eden festivalin biletleri Biletix'ten alınabiliyor.

Cappadox Festivali 16-18 Mayıs 2015'ta Kapadokya'da

Pozitif Live tarafından tasarlanan ve hayata geçirilen Cappadox’un ilk yılında, çağdaş sanat etkinlikleri, deneyimli uluslararası küratör Fulya Erdemci tarafından kurgulanıyor. Cappadox’un gastronomi etkinliklerinin tasarım ve yönetimini ise Türkiye mutfağının geleneksel lezzetlerini özgün bir yorumla dünyaya tanıtan şef Maksut Aşkar yapıyor.

Müzik
Cappadox’a katılan birbirinden farklı uluslararası müzisyenler ve gruplar Kapadokya’nın ritmini dinleyerek müziğin coğrafyayla ilişkisini tekrar yorumlayacak. Program, Kapadokya’nın etkileyici alanlarında solo konserlerden, mekana özel üretilmiş projelerden ve buluşmalardan oluşuyor.

Sanat
“Kapadokya Çarpması” başlığıyla gerçekleştirilecek çağdaş sanat etkinliklerine Kapadokya ilham verecek. Türkiye ve yurt dışından 8 sanatçı, sanatsal pratiklerini “açık atölye” formatında ortaya koyacak ve açık hava etkinliklerine de sürpriz ‘müdahale”lerde bulunarak festival içinde beklenmedik karşılaşmalar da yaratacak.

Gastronomi
Binlerce yıldır farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış Kapadokya’nın lezzet mirası, Cappadox’ta Maksut Aşkar ve misafir şefler tarafından çağdaş lezzetlere dönüştürülecek.

Açıkhava
Kapadokya’nın doğal vadilerini birbirine bağlayan antik yollar, Cappadox’ta benzersiz bir açık hava güzergahına dönüşecek. Bölgenin gün doğumu ve gün batımı manzaralarına karşı yapılacak toplu meditasyonlar ve yoga seansları ile Kapadokya’nın yüksek enerjisi farklı bir biçimde deneyimlenebilecek.
cappadox festival mayis 2015 kapadokya


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER