› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.12.2012

Çengelköy Sumahan'da şık bir restoran: Tapasuma

Lezzet, mimari ve manzarasıyla dikkat çeken Tapasuma, 1 Aralık'ta açıldı. Zengin mönüsü ve Türk şaraplarıyla Tapasuma, Boğaz'ın şık mekanlarından biri.

Tapasuma alışılagelmişin dışındaki tasarımıyla öne çıkan yeni bir Boğaz mekanı. İstanbul’un Çengelköy kıyısında, Sumahan on the Water Hotel bünyesinde yer alan Tapasuma, mevsim balıklarının da yer aldığı a la carte menüsü, modern Türk ve Akdeniz mutfağından örnekler ve Türk mezelerinden oluşan bir seçki sunuyor.

Çengelköy Sumahan'da şık bir restoran: Tapasuma

Guardian'ın İstanbul’un en güzel lokasyonlarından biri olarak gösterdiği tarihi "suma fabrikası" Sumahan Otel bünyesinde açılan Tapasuma restoran Asya yakasının en özel noktalarından biri. Tapasuma'nın mutfağı Şef Gökay Çakıroğlu’na emanet. Çakıroğlu, konukların midelerine olduğu kadar gözlerine de hitap eden lezzetli sunumlar yapıyor.

Gündüz iş yemekleri, akşam ise özel toplantılar ve kutlamalar için ideal olan Tapasuma'nın özel bir teknesi var. Bu sevimli tekne sayesinde Boğaz trafiğine girmeden kolaylıkla karşıya geçiliyor! Otel konukları için tüm gün Kabataş ve Kuruçeşme’den hizmet veren Sumahan I isimli tekne dileyen restoran misafirlerini de Tapasuma'ya getiriyor. Önceden telefon açıp haber vermeniz yeterli.

Tapasuma, ağırlıklı olarak yerli şaraplardan oluşan zengin bir kava sahip. Tabii Tapasuma'nın kesinlikle en öne çıkan tarafı mükemmel manzarası ve sade dekorasyonu.

Tapasuma Restoran
Adres: Kuleli Cad. No: 43 Çengelköy-İstanbul
Tel: 0216 401 13 33
Tapasuma.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER