› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.03.2015

Chado Tea Shop Arnavutköy’de açıldı

Chado, ilk çay mağazasını Arnavutköy’de açtı. Chado Tea Shop'ta değişik ve lezzetli çayları tadabilir, aynı zamanda tasarım demlikler, fincanlar ve doğal çaylar da satın alabilirsiniz.

Dünyanın 15 farklı bölgesinden 50'nin üzerinde çay çeşidini Türkiye'ye getiren Chado ilk mağazasını Arnavutköy'de açtı. 2007 yılından bu yana Hindistan, Çin, Japonya, Brezilya, Güney Afrika, Tayvan ve Vietnam'ın farklı çay kültürlerini ülkemize taşıyan Chado'nun ilk mağazası Tea Shop'ta farklı çay çeşitlerini deneyimleme imkanı bulabilirsiniz. Tasarım demlikler, fincanlar, özel kokulu mumlar, Chado beyaz çay, Matcha çayı, Oolong Çayı ve Pu-erh Çayı gibi özel ürünleri de Chado Tea Shop'tan satın alabilirsiniz. Chado Tea Shop’ta merak ettiğiniz çayların tadımını yaparken, sıcacık çay keyfinize sokakta da devam edebilirsiniz.

Chado Tea Shop Arnavutköy’de açıldı
chado tea shop arnavutkoy yeni mekan cay
Hindistan’dan Mystic India, Sumatra Adası’ndan Sumatra, Çin’den Jasmine Pearls, Güney Afrika’dan Rooibos Vanilla, Almanya’dan Monday Thearapy gurme çaylarını denemelisiniz. Daha birçok çay çeşidi ve çaya dair objeler Chado Tea Shop’ta meraklılarını bekliyor. Pazartesi hariç her gün 11:00-22:00 saatleri arasında açık.

Chado Tea Shop Arnavutköy
Adres: Arnavutköy Mah. Francalacı Sok. No: 9/A Beşiktaş-İstanbul
Telefon: (0212) 265 00 49


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER