› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.11.2012

Cihangir'in sembollerinden Smyrna, Ortaköy'de!

Cihangir'in sembollerinden Smyrna Cafe Ortaköy'de şube açtı. Ortaköy meydanındaki Smyrna, yine ev atmosferinde ama bu defa daha renkli ve eğlenceli.

Cihangir’in değişmez simgelerinden biri olan Smyrna, Cihangir deyince akla ilk gelen mekanlardandır. Akarsu sokaktaki Smyrna Cihangir samimi ve sıcak ortamı ile tanınır. Smyrna şimdi Ortaköy’e taşındı. Caminin hemen arkasında, Ortaköy meydanının sonundaki 4 katlı binada. Bu mekan yüksek tavanlarıyla dikkat çekiyor. Üst katları inanılmaz bir manzaraya sahip. Her katını farklı bir atmosferde yaratılmış. Ev sıcaklığını yansıtan dekorasyonu bütün günü burada geçirmek için ideal.


Mönü Cihangir'deki gibi çorbalar, salatalar, sıcak yemekler ve tatlılardan oluşuyor. Fakat burayı Cihangir'den ayıran bir özellik var. Gecenin ilerleyen saatlerinde Smyrna Ortaköy'de eğlence artıyor, ışıklar kapanıyor ve müziğin ritmi her yeri sarıyor. Haftanın her akşamı caz müziğinden Türkçe pop gecesine farklı etkinliklere rastlamak mümkün.

Smyrna'nın kahvaltıları meşhur biliyorsunuz. Uzun kahvaltı yapmak isteyenler için birebir. Smyrna Ortaköy'ün her bir katı doğum günleri ve şirket organizasyonları için de kapatılabiliyor.


Smyrna Ortaköy
Adres: Mecidiyeköprü Sok No.16 Ortaköy-İstanbul
Tel: 0212 227 77 31


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER